Dağı, Mavi Marmara için İsrail'i kınayanları ağırladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-10-2010 (14:34)   Son Mesaj: 12-10-2010 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    12-10-2010

    Dağı, Mavi Marmara için İsrail'i kınayanları ağırladı

    Dağı, Mavi Marmara için İsrail'i kınayanları ağırladı


    Portekiz’in yeni büyükelçisi Luisa Bastos De Almedia, Portekiz Dostluk Grubu Başkanı olan AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Dağı’ya meclisteki makamında ziyarette bulundu.

    Büyükelçi Luisa Bastos De AlmediaTürkiye ve Portekiz arasında dostluğun gelişmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Zeynep Dağı da geçen yıl Portekiz Cumhurbaşkanının, geçen hafta da Portekiz Parlamentosu AB grubunun Türkiye ziyaretinin çok önemli olduğunu belirtti. Portekiz Cumhurbaşkanı Silva"nın meclisteki konuşmasında Türkiye"nin AB üyeliğine verdiği güçlü destekten memnun olduklarını bu vesileyle dile getirdi.
    Ayrıca Dağı Portekiz Dostluk Grubu Başkanı olarak Portekiz Parlamentosu"nda seçim sonrası Türk Dostluk Grubu kurulduğunu ve Mavi Marmara gemisine yapılan saldırı sonrasında, 2 Haziran 2010"da Portekiz Parlamentosunun İsrail"i kınama kararı aldığını da Türk kamuoyu ile paylaşmak istediğini vurguladı.




    Dağı, Mavi Marmara için İsrail'i kınayanları ağırladı Yorumları