Kaçan sürücüyü dikiz aynası yakalattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (14:06)   Son Mesaj: 12-10-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    12-10-2010

    Kaçan sürücüyü dikiz aynası yakalattı

    Kaçan sürücüyü dikiz aynası yakalattı


    Samsun'da çarptığı 2 mühendisten birinin ölümüne, diğerinin yaralanmasına neden olan sürücü tutuklandı.

    Edinilen bilgiye göre, Tokat'tan Samsun'a gelen harita mühendisi Özlem Türkaydın (38) ile Ordu'dan gelen ziraat mühendisi Mahmut Yılmaz'a (38), Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada 55 EC 389 plakalı otomobiliyle çarptıktan sonra kaçan ve aracından düşen sağ dikiz aynasından yola çıkılarak kimliği tespit edilip gözaltına alınan Fahri Duran'ın (50) emniyetteki sorgusu tamamlandı.
    Sanayi sitesinde mobilya ustası olduğu öğrenilen Duran, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

    Samsun'da dün, Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Özlem Türkaydın ve Mahmut Yılmaz'a, Fahri Duran 55 EC 389 plakalı otomobiliyle çarpmış, kazada Türkaydın hayatını kaybederken, Yılmaz da yaralanmıştı.

    Kazanın ardından kaçan Duran'ın kimliği ise aracından düşen sağ dikiz aynasından yola çıkılarak tespit edilmişti. Suçunu itiraf ederek teslim olan Duran gözaltına alınmıştı.

    Kazada yaralanan Yılmaz'ın ifadesinde, 2 yıl önce internette tanıştıkları Türkaydın ile Samsun'da buluşmak için bir araya geldiklerini söylediği bildirilmişti.




    Kaçan sürücüyü dikiz aynası yakalattı Yorumları