ING Anadolu kaplanlarını aslan yapacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-10-2010 (13:19)   Son Mesaj: 12-10-2010 (13:19)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    12-10-2010

    ING Anadolu kaplanlarını aslan yapacak

    ING Anadolu kaplanlarını aslan yapacak


    ING Bank'ın Anadoluda müşterileriyle bir araya geldiği ''Biz Bize Sohbetler'' toplantılarının sonuncusu Gaziantep Dedeman Oteli'nde yapıldı.ING Bank A.Ş Genel Müdürü Wilfred Nagel şunları söyledi.

    ING Bank A.Ş Genel Müdürü Wilfred Nagel, Türkiye'de ciddi büyüme hedeflerinin olduğunu söyledi.
    Nagel, toplantıdaki konuşmasında, ING Bank olarak Türkiye'de bulunmaktan memnun olduklarını kaydetti.

    Avrupa'nın en büyük 7. ekonomisine sahip olan Türkiye'de bankacılık sektörünün büyüme ve gelişmeye açık olduğunu belirten Nagel, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''40 ülkede 107 bin personele ve 85 milyondan fazla müşteriye sahip ING Grubu olarak Türkiye'de ciddi büyüme hedefimiz var. Global krize rağmen Türkiye'ye yatırım yapma stratejimizi değiştirmedik, KOBİ ve ticari müşterilerimize yeni kredi tahsisini devam ettiren ve pazar payını büyüten birkaç bankadan biri olduk.

    Şube sayısı, toplam aktifler ve toplam mevduat hacmine göre Türkiye'nin 7. özel bankası olan ING Bank'ın büyüme motorlarından birisi KOBİ ve Ticari Bankacılık olacak. Bu süreçte Anadolu'nun ticaret ve sanayide öncü konumunda olan Gaziantep önceliğimizde olacak.''

    EKONOMİ SOHBETİ

    Toplantıda Nagel'in konuşmasının ardından, ING Bank Kobi ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan ile Saba Tümer, Ahmet Çakar ve Asaf Savaş Akat'ın katıldığı ekonomi ve spor sohbeti gerçekleştirildi.

    Soykan, sohbet sırasında KOBİ'lerin ING Bank'ı tercih etmesinin en önemli nedeninin ''doğru ilişki, hız ve fiyat'' olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''ING Bank, büyüme motoru olarak KOBİ ve Ticari Bankacılığı belirledi. ING Bank 150 yıl önce KOBİ bankası olarak kuruldu. ING Bank hala bu geleneğe sahip çıkıyor.

    Güvenilir ve esnek bir banka olmak çok önemli. ING Bank olarak kriz döneminde titiz bir terzi gibi çalışarak, her soruna özel çözüm odaklı yaklaştık. 5 bin müşterimizi kriz zamanı yalnız bırakmayarak, onların yanında olduğumuzu gösterdik.

    Bu zorlu süreçten sonra güvenilir bir banka olarak kalıcı ilişkilerin temellerini attık. Müşterilerimizden aldığımız güç ve güvenle Türkiye'de birlikte işimizi katma değerli olarak geliştirmenin heyecanını yaşıyoruz.''

    ING Bank'ın Anadolu'daki varlığını KOBİ ve Ticari bankacılık müşterileri sayesinde büyüteceğini vurgulayan Soykan, Anadolu firmalarının ülke ekonomisi için önemine, Türkiye'nin ekonomik büyümesinde bu firmaların can damarı olduğuna dikkati çekti

    Soykan, ''KOBİ ve Ticari Bankacılık müşterilerimizin her biriyle tek tek ilgilenebilecek iştah, istek, tecrübe, altyapı ve kaynağa sahibiz. Amacımız bizimle aynı hedefleri olan 'Anadolu Kaplanları'nı 'Anadolu Aslanları' yapmak'' diye konuştu.

    Toplantıda, ING Bank Baş Ekonomisti Şengül Dağdeviren Gaziantepli sanayicilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu. Ekonomist Asaf Savaş Akat'ın ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdiği toplantıda, Ahmet Çakar da spor, bankacılık, siyaset konularında görüşlerini açıkladı.

    Toplantıyı çok sayıda sanayici, iş adamı ve bürokratın yanı sıra Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kulüp yöneticileri de izledi.




    ING Anadolu kaplanlarını aslan yapacak Yorumları