PTT şubesini soyan kişi yakalandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-10-2010 (13:07)   Son Mesaj: 12-10-2010 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    12-10-2010

    PTT şubesini soyan kişi yakalandı

    PTT şubesini soyan kişi yakalandı


    Marmaris'in Armutalan beldesindeki PTT şubesini soyan silahlı kişi yakalandı. Yaklaşık 6 bin TL aldığı iddia edilen soyguncu, PTT şubesindeki güvenlik kamerasına da yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Armutalan PTT Şubesi'ni dün saat 15.00 sıralarında soyarak kaçak ve güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimliği belirlenen C.S.S (36), Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan zanlının, çaldığı iddia edilen 6 bin TL'nin yerinin henüz tespit edilemediği öğrenildi.
    Bu arada, şube görevlisi ve diğer görgü tanıklarının teşhis etmesinin ardından zanlının adliyeye sevk edileceği bildirildi.

    Soygun anı ve sonrasında yaşananlar, şubedeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, içeri girdikten sonra silahını şube görevlisine doğrultan soyguncunun, paraları yanında getirdiği naylon poşete doldurmasını istediği görülüyor. Soygun anında şubeye çay servisi yapmak için gelen çaycıyı da silah doğrultarak etkisiz hale getiren soyguncunun, poşete doldurduğu yaklaşık 6 bin TL'yi aldıktan sonra koşarak şubeden uzaklaştığı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

    Soyguncuya kasada bulunan paraları vermeyen ve olayın şokunu üzerinden atan şube görevlisi kadının ilk iş olarak bu kasayı kitlediği ve polisi aradığı görülüyor.




    PTT şubesini soyan kişi yakalandı Yorumları