BBP, İstanbul'dan 'bismillah' diyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-09-2010 (14:37)   Son Mesaj: 12-09-2010 (14:37)    Cevap: 0    Gösterim: 1084  

    12-09-2010

    BBP, İstanbul'dan 'bismillah' diyor

    BBP, İstanbul'dan 'bismillah' diyor


    Büyük Birlik Partisi 12 Aralık 2010 Pazar günü saat 12:00’de büyük bir organizasyonla seçim çalışmalarına İstanbul'dan başlayacak.

    Bahçelievler Muhsin Yazıcıoğlu Spor kompleksinde gerçekleşecek organizasyona BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve Genel merkez yöneticileri de katılacak. Şölen şeklinde gerçekleşecek programda Mehter Konseri, Şeb-i Aruz töreni, Hasan Sağındık ve Turgay Türkan konserleri de yer alacak.
    Büyük Birlik Partisi"nin seçim startına ev sahipliği yapan BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bizler Büyük Birlik Partisi olarak, "insan merkezli" siyaset yapıyoruz. Anlayışımıza göre "siyaset insan içindir". Siyasetin var oluş nedeni de insandır. Vatandaşın ihtiyaç ve isteklerinin karşılanmasını hedefleyen bir vizyon kapsamında bu ülkede yaşayan insanların "her şeyin en iyisini hak ettiğine" inanıyoruz. Halka hizmet etmenin Hakk"a hizmet etmek olduğunu bilen, siyaseti meslek algısıyla yapmayan ve milletimize en iyi hizmeti BBP çatısı altında verebileceğini düşünen kadrolarımızla seçime hazırız. Pratikte İstanbul il Başkanlığı olarak seçim startını biz 1 sene önce verdik. Üye kayıt kampanyaları ile ve ses getiren "Artık Yusuflar Kuyudan Çıksın" projesi kapsamında mahalle temsilcilikleri açma seferberliğimizle ciddi aşamalar kaydettik. Siyasetin nabzını şehrin kılcal damarlarından tutmak için İstanbul'un her mahallesinde bir tane mahalle teşkilatı kurma projemiz meyvelerini vermeye başladı. BBP olarak kendimizi iyi bir şekilde ifade etmemiz, seçmen ile aramızdaki tüm engelleri kaldırmak ve geniş halk kitleleri tarafından bizlere duyulan yoğun sevgi ve saygıyı oya tahvil edebilmek için çalışıyoruz. Hedefimiz "Her Evden Bir Oy" almaktır. Çaba bizden başarı Allah"tandır."

    BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan son olarak şunları söyledi: "Herkesin Güvenli, Özgür ve refah içinde yaşadığı bir Türkiye için siyaset yapan ve Büyük Birlik Partisi İstanbul ile buluşarak seçim startını verecektir. 12 Aralık Pazar günü saat 12:00"de Tüm vatandaşlarımızı Bahçelievler Muhsin Yazıcıoğlu Spor kompleksine davet ediyorum."




    BBP, İstanbul'dan 'bismillah' diyor Yorumları