Samsun'da trafik kazası: 1 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-09-2010 (13:07)   Son Mesaj: 12-09-2010 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 669  

    12-09-2010

    Samsun'da trafik kazası: 1 ölü

    Samsun'da trafik kazası: 1 ölü


    Samsun'da, yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada otomobilin çarptığı iki mühendisten biri öldü, diğeri yaralandı. Polis, aracıyla olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

    Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu yönüne giden plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobil, Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Özlem Türkaydın (38) ve Mahmut Yılmaz'a (38) çarptı.
    Kazada, ağır yaralanan Türkaydın ve Yılmaz, 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Türkaydın yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Yılmaz ise yoğun bakıma alındı.

    Polisin olay yerinde yaptığı araştırmada, aracın çarpma esnasında düşen sağ dikiz aynası bulunurken, çevredeki MOBESE ve güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

    Harita mühendisi olduğu belirtilen Özlem Türkaydın'ın Tokat nüfusuna kayıtlı, evli ve 2 çocuk annesi olduğu, ziraat mühendisi Mahmut Yılmaz'ın ise Ordu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.




    Samsun'da trafik kazası: 1 ölü Yorumları