Sıradışı tasarımlı dizüstü bilgisayar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-09-2010 (10:41)   Son Mesaj: 12-09-2010 (10:41)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    12-09-2010

    Sıradışı tasarımlı dizüstü bilgisayar

    Sıradışı tasarımlı dizüstü bilgisayar
    ASUS, sıradışı tasarımı ve ekstra özellikleri ile öne çıkan NX serisi dizüstü bilgisayarlarına bir yenisini ekledi. ASUS NX90 ses kalitesi ve ilginç tasarımı ile dikkat çekiyor.

    ürkiye lansmanı gerçekleştirilen ASUS NX90; standart bir dizüstü bilgisayardan çok farklı olan dış tasarımı ile dikkat çekiyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre ASUS Golden Ear ekibi ve Bang & Olufsen ICEpower tarafından ortaklaşa geliştirilen SonicMaster ses teknolojisine sahip olan ürün, ödüllü tasarımcı David Lewis ve ekibi tarafından tasarlanmış.


    Sıradışı tasarımlı dizüstü bilgisayar

    NX90'da iki yanda duran çift touchpad bulunuyor


    SonicMaster ile Kaliteli Ses

    SonicMaster, NX90'ın ekran boyunca konumlandırılmış hoparlörleri ile dizüstü bilgisayarlarda bugüne kadar tecrübe ettiğiniz ses kalitesinden çok daha fazlasını vaat eden bir teknoloji. (ASUS SonicMaster Hakkında Her Şey)

    NX90, alüminyum kasa, 18.4" inçlik ekranı, iki elle kullanımına izin veren çift touch pad gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

    :: Dizüstü bilgisayarın dış tasarımı tercihinizi ne ölçüde etkiler?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Sıradışı tasarımlı dizüstü bilgisayar Yorumları