Namus cinayetini itiraf ettiler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-09-2010 (10:06)   Son Mesaj: 12-09-2010 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 482  

    12-09-2010

    Namus cinayetini itiraf ettiler

    Namus cinayetini itiraf ettiler


    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde fırıncılık yapan şahıslar arasında meydana gelen cinayet olayının namus meselesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

    Bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili polisin yakaladığı 2 şüpheli Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre, Edremit'te ikamet eden ve fırıncılık işiyle uğraşan O.B. (25) isimli şahıs beraberinde, yanında çalışan N.Y. ile birlikte dün akşam saatlerinde Ayvalık ilçesine gitti. Burada, Yeni Sanayi bölgesinde (Serkan S.(32) isimli şahsa ait tost ekmeği fırınını ateşe verdi. Yangın ihbarı üzerine kardeşiyle beraber olay yerine giden Serkan.S. burada şüpheli O.B. ile karşılaştı. Aralarında önce tartışma ardından kavga çıkan şahıslardan O.B. silahıyla fırıncı kardeşleri kurşun yağmuruna tuttu.

    Serkan S. olay yerinde hayatını kaybederken kardeşi Sercan S. (19) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangın ve silahlı saldırı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis olay yerinden kaçan şüphelileri kısa sürede yakaladı.

    NAMUS İÇİN

    Ayvalık polisinin başarılı çalışması sonucu çok kısa sürede yakalanan O.B. ve adamı gözaltına alındı. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam eden O.B.'nin suçunu itiraf ettiği, daha önce tanıdığını söylediği Serkan S.'nin eşiyle ilişkileri olduğunu ve namusunu temizlemek için öldürdüğünü söylediği bildirildi.

    Emniyet yetkilileri de cinayetin namus meselesinden kaynaklandığını bildirdi.

    EŞİNİDE Mİ ÖLDÜRDÜ?

    Bu arada, namus yüzünden işlenen cinayetle ilgili soruşturmayı genişleten polis, katil zanlısı O.B.'nin maktul Serkan S. ile aralarında aşk ilişkisi olduğu ileri sürülen eşi A.B.'nin ise ortadan kaybolduğu, polisin kadını her yerde aradığı bildirildi.

    Emniyet güçleri O.B.'nin eşi A.B.'yi de öldürüp cesedini saklamış olmasından şüpheleniyor. Öte yandan, cinayet olayına karışan O.B. isimli şüphelinin geçtiğimiz aylarda Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'a yumruklu saldırı olayını gerçekleştiren şahıs olduğu öğrenildi.

    Başkan Kılıç'a evine giderken önünü kesip üzerine saldırarak darp eden şüpheliler yakalanarak adli makamlara teslim edilmişlerdi.

    HAMİLE EŞ VE 2 ÇOCUĞU YETİM KALDI

    Ayvalık'ta tost ekmeği üretimi yapan Serkan S.'nin 2009 yılında MHP Ayvalık İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyeliği yaptığı, daha sonra partideki bu görevinden istifa ettiği öğrenildi.

    Hayatını kaybeden Serkan S'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirildi. Hamile olduğu öğrenilen eşi ve 2 çocuğu yetim kalırken, eşinin borçları yüzünden maddi sıkıntı içinde oldukları belirtildi. Ayvalık Cumhuriyet Başsıavcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.




    Namus cinayetini itiraf ettiler Yorumları