Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-09-2010 (09:06)   Son Mesaj: 12-09-2010 (09:06)    Cevap: 0    Gösterim: 824  

    12-09-2010

    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO

    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO


    Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve araştırma ekipleri, sabah saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde Roman vatandaşların yaşadığı evlere operasyon düzenledi.

    Sultangazi Esentepe Mahallesi'ne şafak operasyonu düzenleyen polis, çeşitli suçlara karışmış 13 kişiyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda ise çalıntı eşyalar ve narkotik madde ele geçirildi. Gözaltına alınmalar sırasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

    Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve araştırma ekipleri, sabah saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde Roman vatandaşların yaşadığı evlere operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda, mahalle çevik kuvvet polisi tarafından ablukaya alındı. Ekipler önceden belirlenen evlere girerek arama yaptı. Özellikle aranması bulunan şahısları tespit etmeye ve yakalamaya yönelik operasyonda, çeşitli suçlara karışmış 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ve suç aletleri ile çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi.

    Operasyon sona erdiği sırada gözaltına alınan şahıslardan birinin bayıldığı haberi mahalle sakinlerini ayaklandırdı. Çevik kuvvet polisini aşarak gözaltı aracına gitmeye çalışanlar güçlükle durduruldu. Ekipler mahalleden çıkarken, özellikle çocuklar polis araçlarını taşlamaya kalktı ancak polisin aldığı önlemler sayesinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Polis yetkilileri operasyonların süreceğini belirtti.

    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO

    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO

    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO





    Romanlar uyurken polis mahalleyi sardı VİDEO Yorumları