Kuşadası'ndaki deprem İzmir'i de salladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-09-2010 (01:59)   Son Mesaj: 12-09-2010 (01:59)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    12-09-2010

    Kuşadası'ndaki deprem İzmir'i de salladı

    Kuşadası'ndaki deprem İzmir'i de salladı


    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde saat 23:50'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem ilçede paniğe neden oldu. Deprem başta çevre ilçeler olmak üzere İzmir merkezde de hissedildi.

    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 23.50'de merkezi Kuşadası olan yerin 5 kilometre derinliğinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

    Özellikle yüksek katlı binalarda daha çok hissedilen deprem ilçede paniğe neden olurken, depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

    İZMİR DE SALLANDI

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün saat 23.50 sıralarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İzmir ve çevresinde de hissedildi.

    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi verilerine göre, merkez üssü Kuşadası olan ve 5 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, İzmir kent merkezinde de hissedildi. Deprem sonucu herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.




    Kuşadası'ndaki deprem İzmir'i de salladı Yorumları