İki başbakan aynı uçakla İstanbul'a geldi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-09-2010 (00:54)   Son Mesaj: 12-09-2010 (00:54)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    12-09-2010

    İki başbakan aynı uçakla İstanbul'a geldi

    İki başbakan aynı uçakla İstanbul'a geldi


    Başbakan Erdoğan ve Polonya Başbakanı Donald Tusk, İstanbul'a geldi. Başbakan Erdoğan ve Tusk'u taşıyan "ANA" uçağı 22.45'te Atatürk Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi.

    Aynı uçakla Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Polonya Başbakanı'nın eşi Malgorzata Tusk da İstanbul'a geldi.
    Başbakan Erdoğan ve Polonya Başbakanı Tusk'u Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın karşıladı.

    Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Devlet Konukevi çıkışında Polonya Başbakanı Tusk ve eşini makam aracına kadar uğurladı. Polonya Başbakanı Tusk'un makam aracının konukevinden ayrılmasında kısa bir süre sonra da Başbakan Erdoğan makam aracıyla hareket etti.

    Öte yandan, Başbakan Erdoğan makam aracına bindikten sonra İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'la araç kapısından kısa süreli sohbet etmeleri dikkat çekti.




    İki başbakan aynı uçakla İstanbul'a geldi Yorumları