Protestocu öğrencilerden Batum'a özür!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (23:36)   Son Mesaj: 12-08-2010 (23:36)    Cevap: 0    Gösterim: 399  

    12-08-2010

    Protestocu öğrencilerden Batum'a özür!

    Protestocu öğrencilerden Batum'a özür!


    Mülkiyeli öğrenciler yarın CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'u ziyaret edecekler.

    Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilimler Fakültesi'nde bugün yaşanan protesto gösterisinin ardından, SBF'li öğrenciler yarın Süheyl Batum'u ziyaret edeceklerini ve özür dileyeceklerini bildirdiler.
    OLAY

    Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenlenen 'Türkiye'de Anayasa Sorunu' konulu seminere konuk olarak gelen CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum konuşmasına başladığında bir grup öğrenci tarafından sloganlar atılmıştı..

    Batum, öğrencilerin protestosu üzerine şunları söyledi: "Bir arkadaş, "Ben Anayasayı dinlemek istiyordum" diyor. Mutluluğun resmini değil ama faşizmin resmini çizebilirsin. Söyledikleriniz haklı, öğrencilere yapılan müdahaleye karşı çıktık. Biz hiçbir öğrenciyi dövdürmedik. Ama bu yaptığınız faşizm. Farkı görün; burada Başbakan, Egemen Bağış konuşuyor olsaydı, polis çağırılıp bu arkadaşlar şimdi dayak yiyor olacaktı. Biz demokrat insanlarız, protesto etme hakkı var.




    Protestocu öğrencilerden Batum'a özür! Yorumları