Başbakan Erdoğan: Bunlar sipariş VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-08-2010 (20:34)   Son Mesaj: 12-08-2010 (20:34)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    12-08-2010

    Başbakan Erdoğan: Bunlar sipariş VİDEO

    Başbakan Erdoğan: Bunlar sipariş VİDEO


    Başbakan Erdoğan Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenlenen konferansa katılan CHP'li Süheyl Batum ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu'ya yönelik öğrencilerin eylemine tepki gösterdi.



    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, SBF'deki öğrencilerin TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya yönelik protestosu ve yumurtalı saldırısına ilişkin olarak, ''Bu konu aslında aynı zihniyetin, değişik yerlerdeki tezahürüdür. İki haftadır İstanbul'da planlanan oyun ne ise iki haftadır İstanbul'daki tuzak, tezgah ne ise SBF'deki olay aynıdır. Kimse bunu özgürlükler adına ifade edemez'' dedi.
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde (SBF) öğrencilerin TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'a yönelik protestosu ile yumurtalı saldırısına ilişkin olarak, ''Bu konu aslında aynı zihniyetin, değişik yerlerdeki tezahürüdür. İki haftadır İstanbul'da planlanan oyun ne ise iki haftadır İstanbul'daki tuzak, tezgah ne ise SBF'deki olay aynıdır. Kimse bunu özgürlükler adına ifade edemez'' dedi.

    Başbakan Erdoğan ile Polonya Başbakanı Donald Tusk, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Erdoğan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ndeki protesto ve yumurtalı saldırı olayına ilişkin soruyu yanıtlarken ''Bu konu aslında aynı zihniyetin, değişik yerlerdeki tezahürüdür. İki haftadır İstanbul'da planlanan oyun ne ise iki haftadır İstanbul'daki tuzak, tezgah ne ise SBF'deki olay aynıdır. Kimse bunu özgürlükler adına ifade edemez. Eğer bugün Siyasal Bilgilerdeki olayda akademisyen özelliğiyle, milletvekili özelliğiyle Öğrenci Konseyinin davetine icabetle konferans vermeye giden Kuzu'ya karşı yüze yakın belki de daha fazla yumurta atılmıştır. Özgürlüğün tanımında yumurta atmak varsa onu bilemem, herhalde böyle bir şey olmasa gerek'' diye konuştu.





    Başbakan Erdoğan: Bunlar sipariş VİDEO Yorumları