İstanbul'un böyle polisleri de var   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (19:56)   Son Mesaj: 12-08-2010 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    12-08-2010

    İstanbul'un böyle polisleri de var

    İstanbul'un böyle polisleri de var


    Erdoğan'ın rektörlerle toplantısı öncesi protestocu öğrencilere orantısız güç kullanan ve eleştirilerin hedefi olan İstanbul polisinin aynı olaydaki bir diğer yüzü ise 'Bölye polislerimiz de varmış' dedirtti..

    Başbakan Erdoğan'ın 'açılım' toplantıları kapsamında geçtiğimiz hafta Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde rektörlerle görüşmesi öncesi, bir grup protestocu öğrenciye orantısız güç kullanan İstanbul polisi eleştirilerin hedefine haline geldi..
    Toplantıyı protesto eden göstericilerin içindeki bir bayanın yerde tekmelenmesi görüntüleri de eleştirilerin dozunun daha da artmasına neden olmuştu..

    Ancak aynı olayda biber gazından etkilenen ve gözaltına alındıktan sonra bir parkta dinlenmeye alınan öğrencilere polisin ilgisi de 'böyle polislerimiz de varmış' dedirtti..

    Protestocu öğrencilere su ve peçete dağıtarak onlara yardım eden polisler, gazdan daha fazla etkilenmemeleri için de tavsiyede bulundu..

    İŞTE O GÖRÜNTÜLER



    Haber7.com




    İstanbul'un böyle polisleri de var Yorumları