Kazada ölen lise öğrencisi defnedildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (18:04)   Son Mesaj: 12-08-2010 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 644  

    12-08-2010

    Kazada ölen lise öğrencisi defnedildi

    Kazada ölen lise öğrencisi defnedildi


    Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, 12 gün önce minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren 15 yaşındaki lise öğrencisi Ezgi Nil Topuz'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

    Ertuğrul Mahallesi'nde arkadaşı Didem Zeynep Çakar'la yolun karşısına geçmeye çalışırken G.Ç'nin (32) kullandığı 16 GD 730 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan ve 12 gündür tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün yaşamını yitiren Topuz için Fatih Lisesindeki sınıfında tören düzenlendi.
    Genç kızın oturduğu sırasına çiçek ve fotoğrafını bırakan arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü. Arkadaşlarından Burçin Özkan, Didem ve Ezgi'nin çok iyi arkadaş olduklarını belirterek, ''Maalesef çok iyi anlaşan iki arkadaşı trafik kazasında kaybettik. İkisinin de hedefi üniversiteyi bitirip doktora yapmaktı''dedi.

    -CENAZE TÖRENİ-

    Ezgi Nil Topuz'un cenazesi yakınları tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden alınarak, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

    Burada gerçekleştirilen törenin ardından cenaze, Soğukkuyu Camisi'nde kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.

    Törene, Topuz'un ailesi, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Bu arada Topuz ile aynı kazada yaşamını yitiren Çakar'ın babası Sinan ve annesi Ümmügülsüm Çakar da törene gelerek, Topuz ailesine başsağlığı diledi.

    Ezgi Nil Topuz'un ablası İlay Topuz'un da 6 yıl önce Burdur'da okula giderken trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.




    Kazada ölen lise öğrencisi defnedildi Yorumları