Erdoğan, KKTC Başbakanını kutladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (17:37)   Son Mesaj: 12-08-2010 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    12-08-2010

    Erdoğan, KKTC Başbakanını kutladı

    Erdoğan, KKTC Başbakanını kutladı


    Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kalkınması ve güçlenmesi ile Kıbrıslı Türklerin geleceklerinin güven altında olması için her alanda desteğini devam ettireceğini bildirdi.

    Başbakan Erdoğan, 4 Aralıkta yapılan Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) 18. olağan kurultayında genel başkanlığa yeniden seçilen KKTC Başbakanı İrsen Küçük'ü kutladı.
    KKTC Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, KKTC Başbakanı Küçük'e bir kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan mesajında, Küçük'ün, UBP'nin 18. olağan kurultayında yeniden genel başkanlığa seçildiğini memnuniyetle öğrendiğini belirterek, en içten duygularla tebrik etti.

    Başbakan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

    ''Anavatan Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kalkınması ve güçlenmesi ile Kıbrıslı Türk kardeşlerimizin geleceklerinin güven altında olması için her alanda desteğini devam ettirecektir. Kıbrıs Türk halkının refah ve üretkenliğinin arttırılmasını sağlayacak reform ve kalkınma hamlelerini, sizinle ve hükümetinizle yakın işbirliği içinde sürdürmeye kararlı olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu düşüncelerle görevinizde şahsım ve Hükümetim adına başarılar diler, saygılarımı sunarım.''




    Erdoğan, KKTC Başbakanını kutladı Yorumları