Önce güvenlik kameralarına sonra polise   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-08-2010 (17:07)   Son Mesaj: 12-08-2010 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    12-08-2010

    Önce güvenlik kameralarına sonra polise

    Önce güvenlik kameralarına sonra polise


    İstanbul'un çeşitli semtlerindeki lüks mekanlarda müşterilerin çantalarından el çabukluğuyla hırsızlık yaptığı belirlenen bir kişi yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık yapıldığı belirlenen Kadıköy, Beşiktaş ve Şişli'deki lüks mekanlarda güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı.
    İncelemeler sonucu görüntülerde, hırsızlık olaylarını Volkan B'nin (32) gerçekleştirdiği tespit edildi. Toplamda 13 bin lira değerinde para ve eşya çaldığı belirlenen Volkan B, gözaltına alındı.

    Volkan B'nin, özellikle lüks kafeleri ve yemek salonlarını tercih ettiği, önce ceketini oturduğu masaya astığı, ardından elini kendi ceketinin kolundan uzatarak yan masada oturan kişinin çantasındaki cüzdanı çaldığı anlaşıldı.

    Şüphelinin, Beşiktaş'ta Canan Ç'nin çantasından 500 lira ve cep telefonu, Şişli'de Gökçe Ö'nün çantasından 500 lira, yine Şişli'deki yemek salonunda Ayşegül N'nin çantasından 250 lira ve cüzdanını çaldığı ve kredi kartlarından toplam 2 bin liralık altın alışverişi ve nakit çekimi yaptığı tespit edildi. Volkan B'nin, 16 ayrı suçtan poliste kaydı olduğu ve 2 suçtan da arandığı bildirildi.

    Şüphelinin ifadesinde, ''borçlarım vardı'' ve ''açık çantalar beni tahrik ediyor'' dediği öğrenildi.

    Emniyette işlemleri tamamlanan Volkan B, daha sonra İstanbul Adliyesine sevk edildi.




    Önce güvenlik kameralarına sonra polise Yorumları