Eşini öldüren kişinin evini bastı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (17:06)   Son Mesaj: 12-08-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    12-08-2010

    Eşini öldüren kişinin evini bastı

    Eşini öldüren kişinin evini bastı


    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2 ay önce eşini öldüren kişinin evini av tüfeği ile basan 16 yaşındaki Y.S, iki kişiyi yaraladı.

    Edinilen bilgiye göre, Nusratiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Y.S. (16), eşi G.D.'yi öldüren Necmettin Yangöz"ün annesinin oturduğu evi av tüfeği ile bastı. Olayda Maviş Yangöz (47) ile evde bulunan H.Z. (16) yaralandı.
    Ekim ayında, Roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde iki aile arasındaki kavgada ruhsatsız av tüfeğini alarak Y.S.'nin evine giden Necmettin Yangöz, elindeki av tüfeği ile 15 yaşındaki G.D.'ye ateş ederek ölümüne neden olmuştu. Yaşanan olay sonrasında polis tarafından yakalanan Yangöz, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

    Aradan geçen 2 aylık süre sonrası Necmettin Yangöz'ün annesi Maviş Yangöz'ün yaşadığı eve gelen Y.S., elindeki av tüfeği ile evde bulunan Maviş Yangöz ile H.Z.'yi yaraladı.

    Olay sonrası kaçan 16 yaşındaki Y.S., polis tarafından yakalandı.

    Yaşı küçük olduğu için çocuk polisi tarafından ifadesi alınan Y.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından ''Konut dokunulmazlığının ihlali ve yaralama'' suçlarından tutuklandı.

    Y.S., Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderilirken, olayda yaralanan Maviş Yangöz ve H.Z.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.




    Eşini öldüren kişinin evini bastı Yorumları