Ahmet Kaya'nın bilinmeyenleri TRT ŞEŞ'te   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (16:18)   Son Mesaj: 12-08-2010 (16:18)    Cevap: 0    Gösterim: 971  

    12-08-2010

    Ahmet Kaya'nın bilinmeyenleri TRT ŞEŞ'te

    Ahmet Kaya'nın bilinmeyenleri TRT ŞEŞ'te


    Aramızdan “Hoşça kalın gözüm” diyerek ayrılan Ahmet Kaya’nın hayatı hiçbir yerde konuşmamış tanıkları ve fotoğraflarıyla gün ışığına kavuşuyor.

    Ahmet Kaya hiçbir yerde yayınlanmayan fotoğraf ve kayıtlarıyla 9 Aralık Perşembe TRTŞEŞ"te..
    Aramızdan "Hoşça kalın gözüm" diyerek ayrılan Ahmet Kaya"nın hayatı hiçbir yerde konuşmamış tanıkları ve fotoğraflarıyla gün ışığına kavuşuyor. Bugüne dek hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları "Navdarên Me/AHMET KAYA" belgeseliyle 9 aralık Perşembe TRTŞEŞ"te.

    Ahmet Kaya"nın ablası Songül Kaya, teyzesi Seher Bozay ile en yakın iki arkadaşı olan Cevat Korkmaz ile Sacit Duran ilk kez bu belgeselde konuşuyor...

    Kızları Çiğdem ve Melis"le birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla işçiyken fabrikada çalışırken ve askerde bağlama çalarken ki görüntüleri gibi bir çok belge basın tarihinde ilk kez bu belgesel aracılığıyla ekranla tanışacak.

    9 Aralık Perşembe akşamı saat 22.00"da ekrana gelecek olan belgeselde tadıdıkları ve dostlarının gözünden yola çıkılarak Ahmet Kaya"nın eserlerinde saklı olan "Barış ve kardeşliğe çağrı" beyaz perdeye yansıyacak. Belgeselde; sanatçının eserlerinin yanı sıra konserlerinden de görüntüler yer alacak.




    Ahmet Kaya'nın bilinmeyenleri TRT ŞEŞ'te Yorumları