Adana'da portakal kavgası: 1 çocuk öldürüldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-08-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    12-08-2010

    Adana'da portakal kavgası: 1 çocuk öldürüldü

    Adana'da portakal kavgası: 1 çocuk öldürüldü


    Adana'da, bir çocuğun öldüğü, kardeşinin yaralandığı kavganın portakal çalma yüzünden oluşan husumetten kaynaklandığı belirtildi.

    Alınan bilgiye göre, dün, Akkapı Mahallesi Akkapı Parkı'nda Gökhan G'nin (14) bıçaklanarak öldürülmesi, kardeşi Şahin G'nin (13) yaralanmasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen M.C.A. (14), M.C.B. ve A.Y'nin (14), Çocuk Şube Müdürlüğünde psikolog eşliğinde ifadeleri alındı.

    İddialara göre, geçen hafta evlerinin yakınındaki bahçeye giden ilköğretim okulu sekizinci sınıf öğrencisi Gökhan G, kardeşi yedinci sınıf öğrencisi Şahin G. ile portakal toplayıp yemeğe başladı.

    Bu sırada çocukların yanına gelen ve kendisini bahçenin bekçisi olarak tanıtan bir kişi, ''Niye portakalları çalıyorsunuz'' diyerek Şahin G'ye tokat attı.

    Ardından bekçinin yanına gelen M.C.A. da, Gökhan G. ve kardeşine müdahale ederek, tartışmaya başladı.

    Buradan ayrılan iki kardeş, dün akşam saatlerinde çocuk parkı içinde M.C.A. karşılaştı. M.C.A ve yanındaki A.Y. ve M.C.B. ile kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü sırada M.C.A'nın Gökhan ve kardeşi Şahin G'yi çeşitli yerlerinden bıçakladığı belirtildi.

    Öldürülen Gökhan G'nin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Ali Hocalı köyünde toprağa verildi. Şahin G'nin Adana Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

    Saldırıya uğrayan çocukların babası Gülhan G. (40), gazetecilere, çocuklarının portakal yüzünden bıçaklanmasını kabul edemediğini söyledi.

    Oğlunun ölüm haberi ile yıkıldığını vurgulayan Gülhan G, ''Geçen hafta, portakal bahçesindeki olay nedeniyle küçük oğlum bekçi ile tartışmış. Bekçi, oğlum Şahin'i dövünce ağabeyi de karşılık vermiş. Daha sonra bu M.C.A. olaya dahil olup, çocuklarıma saldırmış. Dün de parkta görüp yine tartışmışlar. Burada çıkan kavgada oğullarımı bıçaklamışlar. Birkaç tane portakal için ciğerimi yaktılar'' diye konuştu.




    Adana'da portakal kavgası: 1 çocuk öldürüldü Yorumları