REWE otelcilik grubuna Türk genel müdür   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (15:19)   Son Mesaj: 12-08-2010 (15:19)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    12-08-2010

    REWE otelcilik grubuna Türk genel müdür

    REWE otelcilik grubuna Türk genel müdür


    Dünyanın en büyük tur operatörlerinden REWE'nin Otelcilik Grubu Genel Müdürü Türk turizmci Volkan Şimşek oldu.

    REWE'den yapılan açıklamada, Volkan Şimşek'in, 1 Şubat 2011'den itibaren bünyesinde 55 Otel ve Nil Nehri'nde çalışan iki gemi bulunan REWE Touristik Hotels&Investments'de Genel Müdür olarak göreve başlayacağı belirtildi.
    REWE Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Sören Hartmann, yaptığı yazılı açıklamada, deneyimli bir otel yöneticisi kazanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Volkan Şimşek büyük deneyime sahip ve turizm sektöründe tanınmış, kabul edilmiş bir kişilik. Kendisinin REWE ailesine katılması REWE Touristik Hotels&İnvestments için çok önemli bir adımdır. REWE Touristik Hotels&Investments, REWE'nin geleceği için çok önemli bir yapı taşıdır'' değerlendirmesinde bulundu.

    Volkan Şimşek de temel görevinin oteller grubunun operasyonunu ve satışını yönetmek olacağını belirterek, aynı zamanda grup bünyesindeki otellerin tanınırlığını artırmayı ve grubun uluslararası turizm piyasasında yerinin güçlendirilmesini sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

    REWE Touristik Hotels&İnvestments GMBH'nın Türkiye'de Club Calimera, Kaya-Side Club Calimera, Monachus-Side, Primasol Hane Garden Side, Primasol Hane Family Side, Lti Hotels Lycus Beach-Alanya otellerinin bulunduğuna işaret eden Şimşek, ''REWE Touristik otelleriyle Türkiye'de büyümeyi planlamaktadır. REWE Türkiye'de yeni oteller açmak istiyor'' dedi.




    REWE otelcilik grubuna Türk genel müdür Yorumları