Sıcaklar 16 derece düşecek HARİTALI   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-08-2010 (14:57)   Son Mesaj: 12-08-2010 (14:57)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    12-08-2010

    Sıcaklar 16 derece düşecek HARİTALI

    Sıcaklar 16 derece düşecek HARİTALI


    Haftayı güneşli geçiren Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları cuma gününden itibaren hissedilir derecede düşecek.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre il il hava sıcaklıkları şöyle:

    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul'da hava sıcaklıklarının 18 dereceden 7 dereceye, Çanakkale'de 19 dereceden 4 dereceye, Balıkesir'de 17 dereceden 3 dereceye, Bursa'da ise 18 dereceden 2 dereceye düşmesi ve kar yağışının olması bekleniyor.
    Bölgede gece sıcaklıklarının da eksi 3 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

    BÖLGELERİMİZDE BUGÜNÜN HAVA TAHMİNİ

    MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus olayı görülecek.

    EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah saatlerinde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

    AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah saatlerinde yer yer pus görülecek.

    İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

    BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

    ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus görülecek.

    DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

    GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

    HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

















    Sıcaklar 16 derece düşecek HARİTALI Yorumları