7 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (14:07)   Son Mesaj: 12-08-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 635  

    12-08-2010

    7 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü

    7 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü


    Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, 7 yaşındaki bir erkek çocuğu evinde hayatını kaybetti. Çocuğun kesin ölüm nedeni Adli Tıp'ta yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

    Alınan bilgiye göre, Alemdar Mahallesi Amaç Sokak'ta oturan Osman ve Serap Gökçe çiftinin ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi oğulları Yunus Emre Gökçe (7), evinde fenalaştı.
    Oğlunun hareketsiz bedeniyle karşılaşan anne Serap Gökçe'nin bağırması üzerine komşuları durumu 112 Acil Servis ekibine bildirdi.

    İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından önce bir poliklinikliğe daha sonra da Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Yunus Emre Gökçe, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Bu arada, oğlunu odada baygın halde bulduğu sırada üzerine, içinde sıcak su bulunan çaydanlık devrildiği bildirilen anne Serap Gökçe de özel bir polikliniğe kaldırıldı.

    Burada yapılan tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak üzerine Merinos Polis Merkezine götürülen anne Gökçe'nin, ''Oğlumu yattığı yerde baygın halde buldum. Panik halindeyken üzerime çaydanlık devrildi. Komşulardan yardım istedim. Oğluma ne olduğunu bilmiyorum'' dediği öğrenildi.

    ÖLÜM NEDENİNİ OTOPSİ BELİRLEYECEK

    Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Yunus Emre Gökçe'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

    Vücudunda darp ve yara izine rastlanmadığı bildirilen küçük Yunus Emre'nin, evdeki doğalgaz sobasından sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    7 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü Yorumları