14 yaşındaki lise öğrencisi kız 6 aydır kayıp   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-08-2010 (14:08)   Son Mesaj: 12-08-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    12-08-2010

    14 yaşındaki lise öğrencisi kız 6 aydır kayıp

    14 yaşındaki lise öğrencisi kız 6 aydır kayıp


    Iğdır'da, okula gitmek için evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kız lise öğrencisinden 6 aydır haber alınamadığı ileri sürüldü.

    Iğdır'ın Nahçıvan ve Ermenistan sınırına yakın olan Erhacı köyünde yaşayan Abdullah A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Haziranda okula gitmek için evden ayrılan lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki kızı Cansu A'dan o günden bu yana haber alamadıklarını belirtti.
    Köyden okula servisiyle gittiğini kaydeden Abdullah A, kızının derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu, kayıp başvurusunda bulundukları belirterek, gören ya da yerini bilenlerin yardım etmesini istedi.

    Kızının bir gönül ilişkisi nedeniyle kaçtığını düşünmediğini ifade eden Abdullah A, ''Kaybolalı 6 ay oldu. Kızım hayatta mı yoksa öldü mü, yaşıyorsa şu an nerede, hiç bir bilgimiz yok. Lütfen kızımı gören varsa bize bildirsin. Kızımı bulmak için başvurmadık kapı bırakmadım. Cansu'yu bulma ümidiyle Diyarbakır'a bile gittim'' dedi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da mektup yazacağını ve yardım isteyeceğini söyleyen acılı baba, kızının bir gün mutlaka çıkıp geleceğine inandığını kaydetti.

    Türkçe bilmeyen Cansu'nun annesi ise kızını çok özlediğini ve onu sağ olarak görmeyi arzu ettiğini belirtti.




    14 yaşındaki lise öğrencisi kız 6 aydır kayıp Yorumları