Battaniye'de ceset: 17'lik genç gözaltında   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (14:07)   Son Mesaj: 12-08-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    12-08-2010

    Battaniye'de ceset: 17'lik genç gözaltında

    Battaniye'de ceset: 17'lik genç gözaltında


    Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaklaşık 5 ay önce AKUT ekipleri tarafından ağaçlar arasında yorgana sarılmış olarak cesedi bulunan lise öğrencisi Ayten K'nın ölümüne ilişkin soruşturma yürütülen soruşturma kapsamında Gaziantep'te 17 yaşında bir kişiyi gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Milas Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ayten K'nın cesedinin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 17 yaşındaki M.E.E. Gaziantep'te düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
    Muğla İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, olayın çözülmesi amacıyla 4 ayrı ekip oluşturulduğunu belirterek, ''Ekipler 5 ay boyunca olayı çözmek için çalıştı. Olayın çözülmesi amacıyla adeta 'iğne ile kuyu kazıldı' ve küçük yaştaki şüpheli Gaziantep'te gözaltına alındı. Şüphelinin yaşı küçük olduğu için ifadesi Bodrum'da savcı gözetiminde alınacak. Şüpheli, ölen lise öğrencisi ile aynı okulda bir süre eğitim görmüş'' dedi.

    OLAY

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Milas Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ayten K'nın ailesi durumu jandarmaya bildirmiş, jandarma ve AKUT ekibi başlattığı aramada genç kızın cesedini, sitelere yakın bir yerdeki ağaçların arasında üzeri yorganla örtülmüş halde bulmuştu.




    Battaniye'de ceset: 17'lik genç gözaltında Yorumları