Bıçaklanan AKP'li başkan: Ölümü hissettim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-08-2010 (14:08)   Son Mesaj: 12-08-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 341  

    12-08-2010

    Bıçaklanan AKP'li başkan: Ölümü hissettim

    Bıçaklanan AKP'li başkan: Ölümü hissettim


    Uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren Konya'nın Beyşehir ilçesi Belediye Başkanı İzzet Taşcı, yazılı bir açıklama yaptı. Taşçı ölümle yaşam arasında olmayı hissettiğini belirtti.

    Taşcı, tedavi gördüğü Konya Numune Hastanesi'nde Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada, cuma günü beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldığını belirtti.
    Saldırıda ölümle yaşam arasında bir noktada bulunduğunu hissettiğini ifade eden Taşcı, hayati tehlikeyi atlatmasında önemli rol oynayan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

    ''Saldırıda ölümle yaşam arasında bir noktada bulunduğumu hissettim. Şu an sağlık durumum çok iyi. Başta sayın valimiz, kaymakamımız, hastane başhekimimiz, sağlık kuruluşlarının başhekimleri, doktorlarımız ve sağlık personelimize teşekkür ediyorum. Hastanede başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler. Ben bu operasyonların gerçekleşmesinde emeği geçen bütün herkese, dualarıyla bizi bir an olsun yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize yürek dolusu selamlarımı gönderiyorum. Allah onlardan razı olsun. Ben sizlerin duaları ile ayaktayım. İnşallah yine birlikte olacağız. Beyşehir için güzel şeyler yapacağız.''

    Başkan Taşcı'nın hastanede en az bir hafta daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

    Taşcı, 3 Aralıkta cuma namazı çıkışı Y.B'nin bıçaklı saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Aynı gün teslim olan şüpheli Y.B, olaydan bir gün sonra tutuklanmıştı.




    Bıçaklanan AKP'li başkan: Ölümü hissettim Yorumları