Afrodit Banu Alkan dozer operatörü oluyor!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-08-2010 (10:17)   Son Mesaj: 12-08-2010 (10:17)    Cevap: 0    Gösterim: 902  

    12-08-2010

    Afrodit Banu Alkan dozer operatörü oluyor!

    Afrodit Banu Alkan dozer operatörü oluyor!


    Afrodit lakaplı bir dönem Türk sinemasının en ünlü isimlerinden Banu Alkan geri dönüyor. Ekranlara yeni bir proje ile gelecek Alkan, 'Kaldıramazsan kaldırırlar' gülüm diyerek reklam yapacak.

    Bir kepçe firmasının reklamında oynamak için 100 bin dolara anlaşan Alkan, "Kaldıramazsan Kaldırırlar" şarkısını söyleyerek dozer kepçesini kaldıracak.
    ÇEKİMLER YENİ TAMAMLANDI

    Afrodit dozer operatörü oluyor! Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Banu Alkan, yeni reklam filmiyle adından söz ettirecek. Alkan, bir dozer firmasının reklam filminde rol aldı. Ünlü oyuncu 100 bin dolar aldığı ve çekimleri geçtiğimiz günlerde yapılan reklam filminde 9 yıl önce söylediği "Kaldıramazsan Kaldırırlar" şarkısını seslendiriyor.

    AFRODİT İNŞAAT SAHASINDA

    Yılbaşına doğru ekranlara gelecek olan reklam filminde Banu Alkan, çalışmayan bir inşaat makinesinin başına geliyor. Alkan'ın, "Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm" diye şarkısını söylemeye başlamasıyla birlikte inşaat makinesinin kepçesi havaya kalkıyor.Yeşilçam'ın Afrodit'i daha önce ixir adlı internet servis sağlayıcısı reklamında oynamıştı.




    Afrodit Banu Alkan dozer operatörü oluyor! Yorumları