Yarış oyunu GT5 ne kadar başarılı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (23:41)   Son Mesaj: 12-07-2010 (23:41)    Cevap: 0    Gösterim: 681  

    12-07-2010

    Yarış oyunu GT5 ne kadar başarılı?

    Yarış oyunu GT5 ne kadar başarılı?
    Bu sıralar her yerde reklamını gördüğünüz otomobil yarışı oyunu GT5 aslında ne kadar başarılı? Herkesin merekla beklediği oyun sürüş keyfini gerçekçi şekilde sunabiliyor mu? İşte soruların cevapları...

    Gran Turismo 5, geçen yılllardan beri piyasaya sürülüşü hakkında papatya falı açtığımız bir yarış simülasyonuydu. Geliştirici firmadan, sürekli çelişkili ifadeler geliyordu: "Önümüzdeki ay piyasaya çıkacak, gelişimini tamamlayamadık biraz daha bekleyin, gelecek ay kesin, biraz daha gecikeceğiz." ifadeleri oyunseverleri canından bezdirdi.
    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net yapımı 5 yıl süren bu oyunu tüm detaylarıyla inceledi.





    İncelemenin hepsini okumak için tıklayınız

    Gerçekten Piyasaya Çıktı

    Nihayet PS3 sahiplerdi, muradlarına erdi. Gran Turismo 5, 24 - 25 Kasım itibariyle tüm dünyada satışa sunuldu. Çıktığı gibi de, PS satış listelerini darmadağın etti ve Sony oyun platformunda, Call Of Duty: Black Ops'u bile katlayarak, dünyanın en çok satan (PS3 için) oyunu unvanını (Gran Turismo 5'ten Rekor) kazandı.









    Binden Fazla Otomobil

    Gran Turismo 5, serinin 16 oyuncuya çevrimiçi destek veren ilk zinciri olarak dikkat çekiyor. Hasar modellemeleri geliştirilmiş ve gerçekçilik had safhaya ulaşmış. İnanılması güç ama 1000'den fazla otomobil, 71 pist ve dünyanın 26 farklı ülkesinde, yarış keyfi yaşamak mümkün oluyor. Gran Turismo serisinin belki de en keyifli bölümü olan gece yarışları da GT5'te mevcut.

    :: Gran Turismo 5'i satın aldınız mı veya almayı düşünüyor musunuz? Oynadıysanız, fikriniz nedir?


    SDN - ShiftDelete.Net






    Yarış oyunu GT5 ne kadar başarılı? Yorumları