Facebook'taki kıskançlık cinayetine müebbet talebi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (19:07)   Son Mesaj: 12-07-2010 (19:07)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    12-07-2010

    Facebook'taki kıskançlık cinayetine müebbet talebi

    Facebook'taki kıskançlık cinayetine müebbet talebi


    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde eşini başına demir çubukla vurarak öldürdüğü öne sürülen sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

    İddianamede, sanığın iki kez cinsel ilişki teklifini reddeden eşini, kendisini aldattığı şüphesiyle öldürdüğü belirtildi.
    Yahyalar Mahallesi Han Sokak'ta 14 Kasımda eşi Emine A'yı (34) yatak odasında uyuduğu sırada başına demir çubukla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Erol A. (46) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

    Ocak ayında Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek davaya konu olan iddianamede, bir markette çalışan Erol A. ile Emine A'nın 14 yıllık evli oldukları ve 13 yaşında bir kız çocuğu sahibi oldukları belirtildi.

    Suç tarihi öncesine kadar maktulle sanık arasında olağan tartışma ve anlaşmazlıklar dışında öldürmeye sebebiyet verebilecek herhangi bir sorun ve anlaşmazlığın tespit edilemediği kaydedilen iddianamede, maktulun cinayet öncesinde asgari düzeyde iş arkadaşları, aile çevresi ve akrabalarıyla internetten mesajlaştığı ifade edildi.

    Erol A'nın eşinin internetteki facebook görüşmelerinden şüphe etmeye başladığı öne sürülen iddianamede, maktulun, sanığın gece saatlerinde yaptığı cinsel ilişki teklifini reddettiği kaydedildi.

    Sanığın sabah saatlerinde maktule ikinci kez cinsel ilişki teklif ettiği belirtilen iddianamede, şu ifadeler yer aldı:

    ''Sabah saatlerinde uyandığında maktulu uyandırarak tekrar cinsel ilişki teklifinde bulunduğunda, maktulun isteğini reddetmesi üzerine daha önceden kendisini duygusal yönden de olsa aldattığı düşüncesine kapılmış olan sanığın, balkonda bulunan ve kızının ev ödevi için hazırlanan 'T' şeklindeki demiri alarak yatak odasına geçtiği, hiçbir tartışma ve konuşma yaşanmadan maktulun kafasına vurmaya başladığı, maktulun ölmüş olduğunu anlayan şüphelinin olayı Emniyet Müdürlüğüne bildirdiği ve olay yerine gelen ekiplerce yakalandığı anlaşılmıştır.''

    İddianamede ayrıca, soruşturma sürecinde evde bulunan bilgisayar üzerinde yapılan inceleme, yakın akraba ve iş arkadaşlarıyla yapılan görüşmelerde sanığın eşinin kendisini aldattığı yönündeki iddia ve savunmasının doğru olmadığının anlaşıldığı kaydedildi.

    Sanık Erol A. hakkında eşini kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

    AA




    Facebook'taki kıskançlık cinayetine müebbet talebi Yorumları