Adıyaman Gölbaşı da doğalgaza kavuştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (17:54)   Son Mesaj: 12-07-2010 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    12-07-2010

    Adıyaman Gölbaşı da doğalgaza kavuştu

    Adıyaman Gölbaşı da doğalgaza kavuştu


    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine düzenlenen tören ile doğalgaz verildi.

    Abone alımlarından sonra hizmet vermeye başlayan Akmercan Doğalgaz firması, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, BOTAŞ Kahramanmaraş Bölge Müdürü Adil Tosun ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in katıldıkları tören ile Gölbaşına ilk doğalgazı verdi.

    Doğalgaz dağıtım istasyonunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Akmercangaz Doğalgaz Müdürü Oğuzhan Soysal, 2008 yılının sonunda doğalgazın Adıyaman'a geldiğini belirterek, "Gölbaşı şehir besleme istasyonunda bu gün emniyetli gazı alıp vatandaşlara vereceğiz. Gölbaşı ilçesinde 170 civarında şuan abonemiz var. Bunlardan projesi hazır olmayanlarında iç tesisat kontrolleri yapılarak kullanılır hale getirilmesinden sonra hepsine gaz vermeye başlayacağız. Adıyaman ilçeleride doğalgazdan faydalanan nadir illerden birisidir. Bundan 2011 yılı içersinde önce Besni daha sonra Kahta ilçemiz doğalgaza kavuşacak" dedi.

    Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ise, mutlu bir gün yaşadıklarını ve aylardık bekledikleri doğalgaza kavuşacaklarını dile getirerek, "İlçemizin doğalgaza kavuşması çok sevindirici bir durum. Doğalgaz ile vatandaşlarımız ucuz yakıt kullanacak. Bu da maddi olarak vatandaşlarımızı rahatlatacak. Ayrıca doğalgaz ile hava kirliliğinde önüne geçeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'de ülkemizdeki bir çok ilde bulunmayan doğalgazın Gölbaşı ilçesinde olmasının heyecanını yaşadıklarını ifade etti.




    Adıyaman Gölbaşı da doğalgaza kavuştu Yorumları