Halkkart için 5 saat kuyrukta beklediler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-06-2010 (18:54)   Son Mesaj: 12-06-2010 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 727  

    12-06-2010

    Halkkart için 5 saat kuyrukta beklediler

    Halkkart için 5 saat kuyrukta beklediler


    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımada kullanılmasını zorunlu kıldığı Halkkart'ı almak için vatandaşlar 5 saat sıra bekliyor.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 Aralık itibariyle toplu taşıma araçlarında kullanımı zorunlu hale getirilen Halkkart, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Eylül ayında toplu taşıma araçlarına validatör cihazlarının yerleştirilmesiyle faaliyete geçen ve kullanımı yılan hikayesine dönen Halkkart, dünden itibaren zorunlu hale geldi.
    Belediye tarafından alınan karar gereği 5 Aralık tarihinden itibaren toplu taşıma araçlarında kartsız binişlerden 1 lira 75 kuruş alınacak. Toplu taşıma araçlarına indirimli binmek için kart almak isteyen vatandaşlar da Halkkart satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Bugün izinli olduğu için kart almaya geldiğini söyleyen öğretmen Meltem Akpınar, yaklaşık 2 saattir beklediğini, ancak hala kendisine sıra gelmediğini söyledi. Akpınar, yaşanan sıkıntıları belediyeye dilekçe yazarak ilettiğini ifade etti.

    Öte yandan okullarda dağıtılan kartların da bazılarının bozuk olduğu iddia edildi. Kartını okuldan aldığını ve para yükletmek istediğinde bozuk gösterdiğini belirten Hakan Çıtak adlı öğrenci, yeni kart almak için 3 saattir sırada beklediğini ifade etti.




    Halkkart için 5 saat kuyrukta beklediler Yorumları