Hırsızlık yapan İsveçli 2 genç kız, sınır dışı edildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (18:06)   Son Mesaj: 12-06-2010 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

    12-06-2010

    Hırsızlık yapan İsveçli 2 genç kız, sınır dışı edildi

    Hırsızlık yapan İsveçli 2 genç kız, sınır dışı edildi


    Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir marketten bira çalan ve güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan İsveçli 2 genç kız, sınır dışı edildi.

    Alınan bilgiye göre, dün gözaltına alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan N.M (16) ve A.A (17) bugün ifadeleri alınmak üzere savcılığa götürüldü. Savcılık, genç kızların sınır dışı edilmelerine karar verdi. Tatilinin bitmesine bir hafta kalan İsveçli turist kızlar, sınır dışı edilmek üzere polis nezaretinde Antalya'ya gönderildi. Turist kızların, adliye çıkışında ağladıkları görüldü.
    Alanya'ya tatil amacıyla gelerek Güllerpınarı Mahallesi'ndeki bir otele yerleşen İsveç uyruklu N.M. ve A.A,dün sabaha karşı otelin karşısında bulunan Hüsnü Yılmaz'a (38) ait markete giderek, kapalı olan marketin önündeki içki dolabından 12 şişe birayı alıp uzaklaşmışlardı. Polis, markete ait güvenlik kamerasından görüntülerini izlediği 2 genç kızı, markete yakın bir otelde yakalamıştı.




    Hırsızlık yapan İsveçli 2 genç kız, sınır dışı edildi Yorumları