Üç yıl önce işlenen cinayetin sırrı çözüldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (17:06)   Son Mesaj: 12-06-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 574  

    12-06-2010

    Üç yıl önce işlenen cinayetin sırrı çözüldü

    Üç yıl önce işlenen cinayetin sırrı çözüldü


    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, yaklaşık 3 yıl önce kaybolan ve 3 gün önce üzeri kapatılmış kuyuda cesedi bulunan kişinin kayınpederi ve eşinin işyeri arkadaşı gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önce Sofuhane Mahallesi'nde üzeri taş ve toprakla kapatılmış kuyuda Fatih Bağcı'ya (32) ait cesedin bulunmasıyla ilgili çalışmalarını sürdürdü. Polis, olayla ilgili olarak Bağcı'nın eşi G.Bağcı (31), eşinin gönül ilişkisi olduğu belirlenen F.Ö. (31), kayınpederi V.C. (58), kaynanası E.C. (52), baldızı N.C.(32) ve evin gelini Ş.C'yi (32) gözaltına aldı.
    Dedektiflerin yaptığı soruşturmada cinayeti kayınpeder ile eşinin iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşı olduğunu tespit etti.
    CİNAYET VE POLİSİN İZLEDİĞİ YOL

    Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayıp kişilerin bulunması yönünde başlattığı çalışma kapsamında 3 yıl önce Seydişehir ilçesinde babası Dursun Bağcı tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Fatih Bağcı'nın (32) akıbetini araştırdı. Çalışmada, Bağcı'nın kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yapıp yapmadığı, su, hastane, banka kayıtları, özel ve resmi kurumlarla iletişime geçip geçmediğine bakıldı.

    Dedektiflerin yaptığı araştırmada ve yapılan 100'ün üzerindeki görüşmelerde Bağcı'nın öldüğüne kesin gözüyle bakılınca çalışma bu yönde yoğunlaştı. Kayıp kişinin eşi G. Bağcı, kayınpederi V.C.'nin sürekli çelişkili ifadeler vermesi ve Fatih Bağcı'nın bulunması için çok fazla çaba sarf etmediklerini fark eden dedektifler, şüphelileri takibe aldı.

    Polis, G.Bağcı'nın çalıştığı fabrikada tanıştığı ve gönül ilişkisi bulunduğu belirlenen F.Ö. (31) ile de görüştü.

    EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

    Bir yıldır toplanan delillerin ardından dedektifler, G.Bağcı'nın 6 yıldır evli olduğu ve ailevi sorunlar nedeniyle boşanmak istediği Fatih Bağcı'nın bu karara pek yanaşmaması üzerine öldürülmüş olabileceği üzerinde yoğunlaştı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından harekete geçen ekipler, İstanbul'da F.Ö'yü gözaltına aldı. F.Ö'nün ifadesi doğrultusunda, G. Bağcı, babası V.C., annesi E.C.(52), kız kardeşi N.C. (32) ve evin gelini Ş.C. gözaltına alındı.

    Suçu birbirlerinin üzerine atan şüpheliler, V.C'nin ilçe merkezinde bulunan evde Fatih Bağcı'yı tabancayla öldürdükten sonra, cesedi battaniyeye sararak emanet aldıkları bir araçla kuyuya attıklarını belirtmesi üzerine yapılan aramada, Fatih Bağcı'nın cesedine ulaşıldı.

    Öldürülen kocasının cesedinin bulunduğundan habersiz dikkat çekmemek için ilk sorgusunda 'kocam yaşıyor, bulunacak' diyerek ağlayan kadının, 6 ay önce de boşanma davası açtığı bildirildi. Cesedin bulunduğunu öğrenen G.B'nin daha sonra gerçekleri anlatmaya başladığı öğrenildi.

    Cinayeti kayınpeder V.C ile F.Ö nün işlediği iddia edilirken Poliste sorguları tamamlanan V.C. ve F.Ö. sağlık kontrolünün ardından Adliyeye sevk edildi.

    ZEDHABER/KONYA




    Üç yıl önce işlenen cinayetin sırrı çözüldü Yorumları