Bakanlar Kurulu sonrası açıklama Canlı İzle   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (16:38)   Son Mesaj: 12-06-2010 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 644  

    12-06-2010

    Bakanlar Kurulu sonrası açıklama Canlı İzle

    Bakanlar Kurulu sonrası açıklama Canlı İzle


    Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek basın açıklaması yapıyor. Çiçek, İsrail'e yardım ve ilişkilerde son durum konusundaki soruya ve öğrencilere dayakla ilgili tartışmalara cevap verdi.



    Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek basın açıklaması yapıyor. Çiçek, "Bakanlar Kurulu'nda genel politik değerlendirmeler yapılmıştır" dedi.
    İSRAİL'E YARDIM VE İLİŞKİLERDE SON DURUM

    Türkiye'nin geleneksel bir politası var. İnsani yaklaşımı var. Nerede bir felaket afet, mağduriyet varsa biz yardım göndermeye çalışıyoruz. Haiti'den tutun, Arnavutluk'tan İsrail'e... Türkiye'nin hayırseverliği, dayanışma anlayışı uluslarası kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Bu noktada ilk akla Türkiye geliyor.

    Bizim karşı olduğumuz durum yanlış politikalardır. Bizim İsrail halkına karşı herhangi bir karşıtlığımız sözkonusu değil. İsrail ile ilişkiler kurulduğu günden beri ikili ilişkiler inişli çıklışlıda olsa sürmüştür. Mavi Marmara olayında bir haksızlık bir katil eylemi sözkonusu. Türkiye'nin vicdani ve hukuki talebi vardır.

    Bunu Sayın Başbakan da ifade etti. Birileri bir şeyi düzeltmek istiyorsa biz bize uzatılan hiç bir eli havada bırakmadık.

    BEŞİKTAŞ'TA ÖĞRENCİLERE ŞİDDET OLAYLARI

    Bu konu bakanlar kurulunda gündeme gelmedi. Kendini ifade etmenin yasal bir çerçevesi var. Bu gibi durumlarda yasalar çerçevesinde hareket edilse hiç bu sıkıntılar yaşanmaz.

    AYRINTILAR GELECEK




    Bakanlar Kurulu sonrası açıklama Canlı İzle Yorumları