Time listesinde Erdoğan 2. sıraya düştü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (15:34)   Son Mesaj: 12-06-2010 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    12-06-2010

    Time listesinde Erdoğan 2. sıraya düştü

    Time listesinde Erdoğan 2. sıraya düştü


    Time Dergisi'nin "Yılın İnsanı" anketinde Erdoğan zirveyi kaptırdı. Oy oranlarında Recep Tayyip Erdoğan'ın puanı daha fazlayken yeni adayın reyting'inin yüksek olması Erdoğan'ı ikinciliğe düşürdü.

    Time Dergisi'nin "Yılın İnsanı" anketinde, listenin yeni lideri Wikileaks belgeleriyle dünyayı sarsan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Julian Assange oldu.
    Assange'nin toplam puanı Recep Tayyip Erdoğan'dan daha az. Ancak ortalama reyting'i daha yüksek olduğu için Assange listenin zirvesine yükseldi.

    Listenin üçüncü sırasında şarkıcı Lady Gaga, dördüncü sırasında ise komedyenler Jon Stewart ve Stephen Colbert bulunuyor. Erdoğan ve en yakın rakibi Lady Gaga arasında ise çok büyük bir fark bulunuyor.

    NASIL OY KULLANILIYOR?



    1- ERDOĞAN"IN RESMİNİN ÜZERİNDEKİ KIRMIZI KUTUYU MOUSE"LA TUTARAK "Least influential" YAZAN "0" DAN "Most influential" "100" SÜRÜKLEYİN VE BIRAKIN!


    2- DEĞERİ 100"E GETİRDİKTEN SONRA AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR KURU GÖZÜKECEKTİR. BEYAZ ZEMİN ÜZERİNDEKİ YAZIYI ALTINDAKİ "ENTER THE WORDS ABOVE" KISMINA YAZIN VE "SUBMIT" YAZAN EN ALTTAKİ KISMA TIKLAYIN!


    3-- OY İŞLEMİ TAMAMLANDIKTAN SONRA KUTUNUN YANINDA 'AVARAGE RATE' YAZACAKTIR.



    ERDOĞAN'A OY KULLANMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ!


















    Time listesinde Erdoğan 2. sıraya düştü Yorumları