AKRA FM'in dinleyicilerine yeni yıl armağanı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (13:16)   Son Mesaj: 12-06-2010 (13:16)    Cevap: 0    Gösterim: 625  

    12-06-2010

    AKRA FM'in dinleyicilerine yeni yıl armağanı

    AKRA FM'in dinleyicilerine yeni yıl armağanı


    AKRA FM, yeni yayın dönemini hicri yeni yılla birlikte başlatma geleneğini sürdürüyor. 1432 Hicri yeni yılda 12’si yeni 66 farklı program radyo severlerle buluşacak.

    AKRA FM, yeni yayın döneminde "Peygamberimizin (sav) Dilinden Dualar" kısa radyo spotlarını genişleterek günün 24 saati dinleyicilerini hayatı daha bilinçli yaşamaya davet edeğini açıkladı.
    Önceki yıllarda merhum M. Esad Coşan Hocaefendi'nin Başmakaleler 1, 2 ve 3 eserlerini sesli kitap haline getiren AKRA FM, yeni yayın döneminde Esad Coşan Hocaefendi"nin 1960"dan 1980'e kadar çeşitli gazete ve dergiler için kaleme aldığı yazılarından oluşan Başmakaleler 4; İdeal Yol isimli eserini seslendirerek her gün dinleyicilerin istifadesine sunmaya hazırlanıyor.

    AKRA FM"de, 1 Muharrem 1432 / 7 Aralık 2010 Salı günü başlayacak yeni yayın döneminde 12"si yeni olmak üzere 66 farklı program radyo severlerle buluşacak.

    NALİ GÜLEÇ YENİ YAYIN YILI PROGRAMINI AÇIKLADI

    "Türkiye"de, ilke ve kriterlerinden taviz vermeden kaliteli tematik bir radyo olmanın gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni yayın dönemimizde başlayacak 12 programla, AKRA FM"deki program sayısı 66"ya yükseldi. Dinleyicilerimizin tabiriyle "Üniversite gibi bir radyo", " Sesli kütüphane" olma yolundayız" diyen Akra FM Genel Müdürü Naim Güleç, yeni yayın dönemi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    "AKRA FM'in yeni yayın döneminde, vücudumuzun kalp, göz, kulak, dil vb organlarının hem anotomik hem de manevi yönlerinin anlatılacağı Hikmet Kapısı; günlük hayatın akışında rızık peşinde koşarken dikkat edilmesi gereken hususların yer alacağı Çalışma Hayatı, Türkiye'nin yer altı madenlerinin detaylı bir şekilde gündeme getirileceği Yer Altı Mirası, Yaradılış gayesine uygun düzenli bir hayat yaşamak isteyenlere çeşitli tavsiyelerin yer aldığı Planlı Hayat, seyahat etmeyi sevenlere yeni önerilerin yapılacağı Tebdil-i Mekan, Türkiye'nin kalbi İstanbul'un değişik açılardan anlatılacağı Şehri İstanbul, hayatında farklılıklar arayanlar için Alternatif, geçmişten günümüze musikişinasların hayatlarının ve eserlerinin yer aldığı Sözden Nağmeye, enstrümantal eserlerin sunulacağı Ritimle Gelen, mutasavvıfların ve ilim ehli zevatın tavsiyelerinin yer aldığı Gece Harmanı, sağlıklı ve doğal beslenme anlayışına katkı sağlayacak yemek tariflerinin aktarılacağı Damak Tadı ile Müslüman ilim adamlarının kısa hayatlarının ve icatlarının anlatılacağı Bir Mucit, Bir İcat programları dinleyicilerle buluşacak.

    TÜRKİYE"NİN HER YERİNDE
    Türkiye"nin ilk tematik radyolarından biri olan AKRA FM, ülke genelindeki kurulu 235 vericisiyle 400"e yakın il ve ilçede radyo severlerle hitap ediyor. AKRA FM, Mardin, Hatay ve Kilis gibi sınır illerine yüksek güçte verici kurarak sınır ötesine de sesini taşıyor.

    RTÜK"ün yaptığı frekans planlamasından sonra İstanbul"un yanı sıra Kocaeli, Gebze, Yalova ve Bursa ve ilçelerinden 107.6 Mhz frekansından dinlenilebilen AKRA FM, "Edirne"den Ankara"ya RDS"li Kesintisiz Yayın" ve "Sinop"tan Artvin"e Karadeniz Otobanı Yayını" projelerini hayata geçirerek Türkiye"deki özel radyolar arasında ilkleri gerçekleştirdi.
    AKRA FM, interneti en etkin kullanan radyolardan biridir. AKRA FM, internet vasıtasıyla 100'e yakın ülkeden takip ediliyor. İnternet yayını Media Player, Flash Player ve Winanp programları vasıtasıyla dinlenebiliyor.


    HANGİ GÜN HANİ PROGRAM?
    Pazartesi ve Perşembe saat 17.10"da, bedenimizi keşfederken tefekküre dalacağımız Hikmet Kapısı,

    Salı ve Pazar saat 14.10"da, rızkımızı kazanırken dikkat etmemiz gerekenleri hatırlatan Çalışma Hayatı,

    Her Salı saat 16.10"da, günlük hayatın ve ekonominin vazgeçilmezlerinden madenlerin anlatıldığı Yer Altı Mirası,

    Her Pazartesi saat 17.10"da, Yaradılış gayesine uygun düzenli bir hayat yaşamak isteyenler için Planlı Hayat,

    Her Cumartesi saat 14.10"da, öğrenmek, keşfetmek, seyahat edip sıhhat bulmak için Tebdil-i Mekân,

    Her Cuma saatler 17.10"u gösterdiğinde, geçmişten günümüze çeşitli yönleriyle Şehri İstanbul,

    Cuma günleri saat 16.10"da, yaşadığı toplumda ve hayatında farklılık arayanlara hitap eden Alternatif,

    Pazar günleri saat 16.10"da, iz bırakan söz yazarlarının, bestekârların ve sanatçıların anlatıldığı Sözden Nağmeye,

    Her Çarşamba saat 23.00"te, günün yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler için Ritimle Gelen,

    Pazartesi akşamı saatler 22.00"yi gösterdiğinde, mutasavvıfların ve ilim ehli zevatın tavsiyelerinin yer aldığı Gece Harmanı,

    Cumartesi ve Pazar saat 10.00"da, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemek tariflerinin yapıldığı Damak Tadı

    Her gün saat 12.25"te ve 20.25"te, Müslüman ilim adamlarının kısa hayatlarının ve icat ettikleri aletlerin, buluşların anlatıldığı Bir Mucit, Bir İcat

    Ayrıca, İslam"ı, Peygamber Efendimiz (SAS)"i kılavuz edinerek yaşamaya vesile olunması için hazırlanan Peygamberimizin Dilinden Dualar radyo spotlarının yeni bölümleri,

    İlim, fikir ve gönül önderi merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi"nin 1960'da 1980'e kadar çeşitli dergi ve gazeteler için kaleme aldığı yazılarından oluşan Başmakaleler -; 4; İdeal Yol

    Hicri yeni yılınızı tebrik ederiz.

    Detaylı bilgi: www.akradyo.net"

    (Haber 7)




    AKRA FM'in dinleyicilerine yeni yıl armağanı Yorumları