SDN Magazin 60: Hangi telefon daha etkili?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (10:39)   Son Mesaj: 12-06-2010 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    12-06-2010

    SDN Magazin 60: Hangi telefon daha etkili?

    SDN Magazin 60: Hangi telefon daha etkili?
    Haber7.com işbirliği ile gerçekleştirilen ve en güncel haber ve en özel dosya konularını bulabileceğiniz SDN Magazin, bu sayıda da merak edilen başlıkları mercek altına alıyor.



    Havaların soğukluğu teknoloji severleri fazla etkilemiyor. Firmalar üst üste, en iyi ürünlerini piyasaya sürmeye başladı. Son yılların en hareketli satış politikalarını yürüten teknoloji şirketleri krizin etkisini çoktan unutmuş gibi duruyor.

    Bu sıcak ve hızlı değişen gündemde teknoloji dünyasında neler olduğunu takip etmek istiyorsanız ShiftDelete.Net'in deniyimli editörlerinin hazırladığı SDN Magazin size yol gösterecek. Mobilden, internete, donanımdan oyun severlere özel sayfalara kadar, SDN Magazin yine dopdolu bir içerikle okuyucularının karşısında.

    Peki, bu ücretsiz e derginin yeni sayında neler bulunuyor?

    25 Yıldır Ayakta

    1985 yılının Kasım ayında Microsoft, bilgisayar kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaparak, Windows 1.0 adındaki yeni ürününü gün yüzüne çıkardı.

    Bu tarihten önce hiç kimse grafik arayüze sahip olan bir işletim sistemi görmemişti. SDN editörleri bu ünlü sistemin tüm özelliklerini anlattı.


    Neden Akıllı Telefonlar İçin Virüs Yok?

    Bir bilgisayarın yapabildiği çoğu şeyin altından kalkan akıllı telefonların, virüsler ve zararlı yazılımlar söz konusu olduğunda çok da sıkıntı yaşamadığı görülüyor. Peki, bu durumun ardında yatan gerçek sebepler neler?




    İndirmek için tıklayın


    Bu Sitelere Mutlaka Göz Atın

    İnternet'te geçirdiğiniz zamanı daha verimli hale getirmek ister misiniz? Haftanın web sitelerinde, eğlenceden eğitime birçok yeni adres ile tanışabilirsiniz.


    A"dan Z"ye Bellekler

    İşlemci ve ekran kartının gölgesinde kalan bellekler, bilgisayarınız için en az onlar kadar önemli. Peki bu teknoloji nereden nereye geldi? Karşınızda belleklerin dünü, bugünü ve yarını...


    Assassin"s Creed Brotherhood İnceleme!

    16. yüzyılın Roması"ndayız! Ezio ile tapınakçıların merkezinde, öncekilerden çok daha tehlikeli suikastler yapıyor. SDN oyun editörleri bu ünlü seriyi tüm detaylarıyla inceledi.






    SDN Magazin 60: Hangi telefon daha etkili? Yorumları