Çocuklarınızı zararlı adreslerden koruyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (10:39)   Son Mesaj: 12-06-2010 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    12-06-2010

    Çocuklarınızı zararlı adreslerden koruyor

    Çocuklarınızı zararlı adreslerden koruyor
    Çocuklarınızı ve yakınlarınızı İnternet'in sakıncalı içeriğinden ve tehlikelerinden uzak tutmak mı istiyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise, yazımıza göz atın.


    İnternet, bilgi edinme konusunda olağanüstü faydalar yaratsa da, muazzam büyüklükte olması ve porno gibi sektörlerde milyarlarca dolarlarla oynanması nedeniyle pek çok zararı da bulunan bir yapı.

    Integard Home 2.0.0.9021 ise, çocuklarınızı sakıncalı içerikten korumakiçin kullanabileceğiniz en iyi yazılımların başında. Otoritelerden aldığı son derece yüksek notlar buna işaret ediyor. Araç sayesinde 6 seçeneğiniz var:Çocuk, genç, ergen, kısıtlı yetişkinler için yasaklama, denetleme ve her şeyi serbest bırakma.


    Çocukları Sakıncalı İçerikten Uzak Tutun

    Çocuklarınızı zararlı adreslerden koruyor




    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu faydalı yazılımı hazırladığı bir yazıyla tanıttı. Dilerseniz, yazılımın sürekli güncelleme fonksiyonu sayesinde bildirdiği siteleri yasaklayabilir veya zincirleri biraz daha gevşek tutup, kendi düzeninizi yaratabilir ve 42 farklı kategoride,yüz binlerce site arasından seçim yapmayı tercih edebilirsiz.

    Belki de sadece dedektiflik yapmayı tercih edersiniz, zira program, buna da olanak tanıyor. 1 ay ücretsiz kullanım sunan yazılımı edinmek için bağlantıya tıklamanız yeterli.

    :: Çocuğunuzu İnternet'in zararlı etkilerinden korumak için bir yazılım kullanıyor musunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Çocuklarınızı zararlı adreslerden koruyor Yorumları