Kaçakları tarım işçisi gibi kaçırmaya kalktular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-06-2010 (10:06)   Son Mesaj: 12-06-2010 (10:06)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    12-06-2010

    Kaçakları tarım işçisi gibi kaçırmaya kalktular

    Kaçakları tarım işçisi gibi kaçırmaya kalktular


    Edirne'de traktör römorkuna bindirilerek tarım işçisi görüntüsü verilen Filistinli 24 kaçak, MOBESE kameralarından tespit edilerek yakalandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kent merkezinden, Yunanistan sınırındaki Karaağaç Mahallesi'ne giden 59 DK 617 plakalı traktör, MOBESE Kontrol ve Komuta Merkezi görevlilerince tespit edildi. Komuta merkezi, devriye ekiplerini traktör römorkundaki kişilerin kaçak olabileceği yönünde uyardı.
    Polis ekiplerince takip edildiğini fark eden traktör sürücüsü, Meriç Nehri üzerindeki köprüyü geçtikten sonra Bosnaköy köyü yoluna döndü. Burada polis ekiplerince durdurulan traktörde yapılan kimlik kontrolünde, römorkta bulunanların Filistinli kaçaklar olduğu anlaşıldı.

    Kaçakları, sabahın erken saatlerinde Karaağaç'a tarım işçisi gibi götürüp sınırdan geçirmeyi planlayan insan kaçakçılarının bu planı, polisin dikkati sonucunda gerçekleşmedi.

    Yetkililer son günlerde artan kontroller ve alınan tedbirler nedeniyle sınırdan yabancıları para karşılığında geçiren kişilerin değişik yöntemleri denemeye başladığına dikkat çekiyorlar. Bir süre önce de personel servisinde sınıra ulaşmak isteyen kaçaklar yakalanmıştı.




    Kaçakları tarım işçisi gibi kaçırmaya kalktular Yorumları