Alkollü arkadaşların kavgası cinayetle bitti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-06-2010 (04:04)   Son Mesaj: 12-06-2010 (04:04)    Cevap: 0    Gösterim: 686  

    12-06-2010

    Alkollü arkadaşların kavgası cinayetle bitti

    Alkollü arkadaşların kavgası cinayetle bitti


    İzmir'in Konak ilçesinde, bir süre birlikte alkol alan iki arkadaş arasında bıçaklı kavga çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

    Olay, cumartesi günü akşam saatlerinde Basmane semti Tren Garı'nda meydana geldi. Mevsimlik olarak aşçılık yaptığı öğrenilen Ahmet Duran ile arkadaşı M.A., birlikte bir süre alkol aldı. İki arkadaş henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A., üzerinde bulunan bıçakla arkadaşı Ahmet Duran'ın boğazını kesti. Duran da arkadaşının başında şişe kırdı.
    Kavgayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Boğazından bıçakla ağır şekilde yaralanan Duran, olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne, M.A. ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Duran hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı M. A. ise hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra adliyeye sevkedildi. M. A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.





    Alkollü arkadaşların kavgası cinayetle bitti Yorumları