Vatandaş alkollü sürücüyü linç edecekti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-05-2010 (22:06)   Son Mesaj: 12-05-2010 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 441  

    12-05-2010

    Vatandaş alkollü sürücüyü linç edecekti

    Vatandaş alkollü sürücüyü linç edecekti


    Bağcılar TEM bağlantı yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında kazaya neden olduğu ileri sürülen alkollü sürücüyü vatandaşlar linç etmek istedi.

    -Olaya müdahale eden polis alkollü sürücüyü olay yerinden uzaklaştırdı. Bir kişinin yaralandığı kazada polis ekipleri öfkeli vatandaşları sakinleştirmekte zorlandı.
    Kaza, saat 19.00 sıralarında TEM bağlantı yolu Aksaray istikameti Bağcılar mevkiinde meydana geldi.
    İddiaya göre, Bülent Ç.'nin kullandığı 34 BL 3100 plakalı otomobil aşırı hız yaparak otoyolda araçlara makas atmaya başladı. Otomobilin kaza yapacağını anlayan diğer sürücüler emniyet şeridine doğru yaklaşmaya başladı. Bu sırada alkollü olduğu öne sürülen Bülent Ç.'nin kullandığı araç bariyerlere çarptı.

    Kazadan kendini korumak isteyen Ahmet Adanalı ise kullandığı 34 UJ 1563 plakalı kamyoneti emniyet şeridine yaklaştırmaya çalışırken araç kontrolden çıkarak yolda devrildi.

    Bu sırada seyir halinde olan Ayla Türk'ün kullandığı 34 DG 4542 plakalı araç da kazaya karıştı. Kaza sırasında kamyonette bulunan Kerim Adanalı yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye sevk edildi.

    VATANDAŞLAR ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE SALDIRDI

    Kazanın şokunu üzerinden atmaya çalışan araç içindeki vatandaşlar, aşırı hız yapan ve araçlara makas atan kırmızı otomobilin sürücüsünü aramaya başladı. Otomobilde bulunan 3 kişiden ikisi kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Kalan diğer kişiyi fark eden kamyonet sürücüsü ve bazı vatandaşlar, şahsın üzerine yürümeye başladı.

    Alkollü olduğu için konuşmakta zorlanan Bülent Ç., önce aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürdü. Şahsın alkollü olduğunu öğrenen kamyonet sürücüsü ve bazı vatandaşlar, Bülent Ç.'nin kendisi savunduğu sırada birden üzerine yürüdü ve yumruklaşmalar başladı.

    Olaya müdahale eden polisler ortalığı sakinleştirmekte biraz zorlandı. Polis ekipleri Bülent Ç.'ye aracı kendisinin kullanıp kullanmadığını sordu. Bülent Ç. de aracı kendisinin kullanmadığını; aracı kullananların olay yerinden kaçtığını söyledi.

    Bunun üzerine polis ekipleri kaçan diğer 2 şahsı da yakaladı. Şahıslardan biri aracı kullananın Bülent Ç. olduğunu söyleyince alkollü sürücünün yalanı ortaya çıktı. Olay yerinde daha fazla gerginlik yaşanmaması için polis ekipleri şahısları polis merkezine götürdü.

    Kazaya alkollü sürücünün neden olduğunu söyleyen kamyonet sürücüsü Ahmet Adanalı, "Şoför alkollüydü, şoför kaçtı diyor, yalan söylüyor, diğerleri kaçtı arkadan süratli geldi, bana vuracaktı, ben emniyet şeridine kaçtım, bariyerlere vurdu, öndeki araca vurdu, ben kaçınca araç ters yattı, benim bir arkadaşım yaralandı." dedi.

    Kaza sonrası otoyolda trafik kilitlendi. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla kapanan trafik yeniden açıldı.




    Vatandaş alkollü sürücüyü linç edecekti Yorumları