Seçim kavgası kanlı bitti: 6 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-05-2010 (19:58)   Son Mesaj: 12-05-2010 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    12-05-2010

    Seçim kavgası kanlı bitti: 6 yaralı

    Seçim kavgası kanlı bitti: 6 yaralı


    Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kurutepe Köyü'nde Ziraat Odası delege seçiminde, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

    Olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kurutepe Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında Ziraat Odası delege seçimleri yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine yaklaşık 50 kişi silahlı kavgaya tutuştu.

    Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine jandarma ekipleri çağırıldı. Olay yerine giden jandarma ekipleri kavgayı ayırtmakta güçlük çekerken, silahların konuştuğu kavgada Murat F., Hüseyin F., M. Arif F., Adil F., Haydar F. ve Halil F. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Adil ve M. Arif F.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    Öte yandan jandarma ekipleri olaya karışan her iki aileden de toplam 24 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri ise olası bir duruma karşı her üç hastanede de güvenlik önlemlerini arttırdı.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    İHA




    Seçim kavgası kanlı bitti: 6 yaralı Yorumları