Kılıçdaroğlu: Rayından çıkmış bir Türkiye var   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-05-2010 (17:36)   Son Mesaj: 12-05-2010 (17:36)    Cevap: 0    Gösterim: 387  

    12-05-2010

    Kılıçdaroğlu: Rayından çıkmış bir Türkiye var

    Kılıçdaroğlu: Rayından çıkmış bir Türkiye var


    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Rayından çıkmış bir Türkiye var. İşsizliğin yükseldiği bir Türkiye var. Bir korku imparatorluğu var. Gerçek anlamda demokrasi ve gerçek anlamda özgürlüğü getireceğiz'' dedi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine katılımlar dolayısıyla Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen törene katıldı.
    Parti önünde bekleyen vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, bu dönemin CHP için ''iktidara yürüyüş'' süreci olduğunu söyledi. Güçlerini birleştireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, bunun için Antalya'ya geldiğini belirtti. ''Ayrıntılarda boğulmanın hiç bir anlamı yok'' diyen Kılıçdaroğlu, hedeflerinin ''halkın iktidarını kurmak'' olduğunu kaydetti.

    Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin ciddi bir süreçten geçtiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

    ''Rayından çıkmış bir Türkiye var. İşsizliğin yükseldiği bir Türkiye var. Bir korku imparatorluğu var. Gerçek anlamda demokrasi ve gerçek anlamda özgürlüğü bu ülkeye getireceğiz. Toplumun her kesimini susturmak istiyorlar. Üniversiteleri susturmak istiyorlar. Esnafı susturmak istiyorlar, çiftçileri, sanayicileri susturmak istiyorlar. Unutmasınlar bu ülkenin umudu, bu ülkenin geleceği, özgürlüğün, bağımsızlığın geleceği CHP var. Onu asla susturamayacaklar. Bize güç, destek veren bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Hangi siyasal partiden olursa olsun bütün yurtseverleri CHP'nin çatısı altına bekliyoruz.''

    Kemal Kılıçdaroğlu, her yurttaşın CHP'nin kapısını çalarak özgürce partiye üye olabileceğini vurgulayarak, Genel Merkez'de 4. katta bulunan üye kabulü bölümünü alt kata indirdiklerini anlattı.

    Gelecek dönemde CHP'nin üye sayısını 2'ye, 3'e katlamakta kararlı olduklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, ''Partiyi iktidar yapıncaya kadar, her yurttaşla kucaklaşacağız. Önümüzdeki seçimlerde kararlığımız var, ahdimiz var, gücümüz var, birlikteliğimiz var. CHP'nin iktidarı var'' dedi.

    Kılıçdaroğlu daha sonra partiye katılan yaklaşık 500 kişi adına 10 kadar partiliye rozetlerini taktı.

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, törenin ardından Antalya'dan ayrılmak üzere havalimanına hareket etti.




    Kılıçdaroğlu: Rayından çıkmış bir Türkiye var Yorumları