Erdoğan, Sivas'ta konuştu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-05-2010 (16:34)   Son Mesaj: 12-05-2010 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 589  

    12-05-2010

    Erdoğan, Sivas'ta konuştu

    Erdoğan, Sivas'ta konuştu


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''ANA'' ile saat 14.10'da Sivas'a geldi. Erdoğan, Sivas'ta Sivas Havalimanı'nın açılışında vatandaşlara seslendi.

    Başbakan Erdoğan'ı, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti milletvekilleri ile öteki yetkililer karşıladı.
    Nuri Demirağ Havaalanı yeni terminal binasını gezen Başbakan Erdoğan, daha sonra toplu açılış törenin gerçekleştirileceği alana geçti.

    Başbakan Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Sivas'a geldi.

    Erdoğan, Sivas'ta Sivas Havalimanı'nın açılışında vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Sivas birliğin beraberliğin şehridir. Sivas bizim ışığımız bizim canımızdır. Sivas'ın hizmetkarı olmak bizim boynumuzun borcusur.

    Biz diyoruz ki Türkiye'ye büyük düşünmek yakışır. Ama onlar hayatlarında büyük düşünemedi ki... Bu millet büyük düşündükçe Türkiye büyüyor." dedi.

    AYRINTILAR GELECEK




    Erdoğan, Sivas'ta konuştu Yorumları