'Planlı tecavüz'e 78'er yıl hapis talebi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-05-2010 (12:04)   Son Mesaj: 12-05-2010 (12:04)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    12-05-2010

    'Planlı tecavüz'e 78'er yıl hapis talebi

    'Planlı tecavüz'e 78'er yıl hapis talebi


    Ataköy'de, iki kadına tecavüz ettikleri ileri sürülen iki işadamı hakkında, "nitelikli cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak"tan 78'er yıl hapis istendi.

    Osman ASİLTÜRK'ün haberi
    İstanbul Ataköy'de, komplo kurarak getirdikleri evde birbirini tanımayan iki kadını döverek tecavüz ettikleri ileri sürülen Bakırköy İşadamları Derneği Onur Kurulu Üyesi Feridun Çatay ve arkadaşı Şükrü Eyüboğlu'na dava açıldı. İki işadamına "nitelikli cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" tan 78'er yıl hapis istendi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamesine göre, 31 Mayıs gecesi iki kadının tecavüze uğramasıyla sonuçlanan olaylar şöyle gelişti: Derya A. (33), erkek arkadaşı Suat K. ile gittiği Ataköy 4. Kısım'daki Ataköylü Dostlar Derneği Lokali'nde Feridun Çatay (52) ve Şükrü Eyüboğlu (51) ile tanıştı. Birlikte içki içen grup daha sonra evlerine gitti. Çatay, ertesi gün Derya A.'yı arayıp, "Suat sarhoş oldu. Acil gel" deyip adresini verdiği Ataköy'deki evine çağırdı. Derya A. eve gittiğinde Suat K.'yı göremedi. Evde bulunan Eyüboğlu da Suat K.'yı soran Derya A. ile alay ettikten sonra boğazını sıkıp tecavüz etti.

    AYNI GECE İKİNCİ KURBAN

    Feridun Çatay daha sonra aynı gece bir yıl önce tanıştığı Şenay S.'yi (38) de evine davet etti. Teklifi kabul eden Şenay S. ile Derya A. burada tanıştı. Çatay ile Şükrü eve yeni gelen Şenay S. ile birlikte bira içti. Derya A. bir ara yalnız kalınca Şenay S.'ye tecavüze uğradığını anlattı. İki kadın kurtulma planları yaptılarsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine Şenay S. bir odaya geçip uyumak istediğini söyledi. Birkaç dakika sonra Çatay ve Eyüboğlu da yanına geldi. Çatay, Şenay S.'nin bacaklarını tutarken, Eyüboğlu da tecavüz etti. İki işadamı tecavüzden sonra Derya A.'ya para verdi ve her iki kadını evden gönderdi. İki kadın daha sonra Çantay ve Eyüboğlu'ndan şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan ikili tutuklandı.

    SABAH




    'Planlı tecavüz'e 78'er yıl hapis talebi Yorumları