Mersin'de alevli ve patlamalı gece   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-04-2010 (09:06)   Son Mesaj: 12-04-2010 (09:06)    Cevap: 0    Gösterim: 384  

    12-04-2010

    Mersin'de alevli ve patlamalı gece

    Mersin'de alevli ve patlamalı gece


    Mersin'de gece yarısı 4 araç kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Yanan araçlarda zaman zaman patlamalar meydana gelirken itfaiye ekipleri alevleri güçlükle kontrol edebildi. Fenalık geçiren iki kadın hastaneye kaldırıldı.

    Alınan bilgiye göre, Akdeniz İlçesi Şevket Sümer Mahallesi 5930 sokaktaki kardeş olan şahıslara ait 33 DN 166 ve 33 AKN 08 plakalı araç ile 5927 sokak üzerindeki 33 AKP 15 ve 33 FA 470 plakalı araçlar kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dökülerek kundaklandı. Şahıslar gecenin karanlığından faydalanıp kaçarken alevler kısa sürede araçları sardı.
    Araçlarda zaman zaman meydana gelen patlamalar ise korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Evlerinin balkonundan dışarıya bakan çocuk ve kadınlar şaşkın gözlerle ne olduğunu anlamaya çalıştı. Olay yerine gelen polisler, vatandaşları alevlerin etrafından uzaklaştırdı. Yanan araçlara su sıkarak müdahale eden itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu alevleri kontrol altına almayı başardı. Yangın sırasında fenalaşan araç sahibi iki kadın ambulansla hastaneye götürüldü.

    Otomobillerin yanması ve zaman zaman yaşanan patlamalar ise vatandaşlar tarafından cep telefonunun kamerası ile görüntülendi. Yangın sonrası Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Polis kundakçıları yakalamak için çalışma başlattı. Araçların 3'ü tamamen kullanılamaz hale gelirken bir tanesinin ise kısmen yandığı bildirildi.




    Mersin'de alevli ve patlamalı gece Yorumları