Değer: Kılıçdaroğlu kadrosunu kurmalı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-03-2010 (15:34)   Son Mesaj: 12-03-2010 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 394  

    12-03-2010

    Değer: Kılıçdaroğlu kadrosunu kurmalı

    Değer: Kılıçdaroğlu kadrosunu kurmalı


    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, ''Genel Başkanımızın, 80 kişilik Parti Meclisi seçiminde partinin tamamını kucaklayarak, kendi çalışma ekibini, kadrosunu kurması gerekir'' dedi.

    Değer, 18 Aralık'ta yapılacak kurultay öncesinde bölge gezisi kapsamında partisinin Van il başkanlığını ziyaret etti.
    Mesut Değer, burada düzenlediği basın toplantısında, kurultay öncesi yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

    Bir gazetecinin, ''Deniz Baykal ve Önder Sav'ın kurultaya farklı bir liste ile katılacağı yönündeki söylentileri'' sorması üzerine Değer, şunları kaydetti:

    ''Böyle bir şey bize ulaşmış değil. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce sayın Baykal'ı ve Sav'ı ziyaret edeceğini açıklamıştı. Bu ziyaretin amacı bilgi ve görüş alışverişidir. Yani her iki kanadın da bir liste hazırlayacağı, bir liste sunacağı şeklinde bir duyum bize ulaşmamıştır. Böyle bir konu da söz konusu değildir. Genel başkanımızın, 80 kişilik Parti Meclisi seçiminde partinin tamamını kucaklayarak, kendi çalışma ekibini, kadrosunu kurması gerekir. Çünkü 2011 yılında seçim var ve bu hazırlık sırasında bütün sorumluluk, yetki genel başkanımızdadır.''

    Partinin tüm kademesi gibi Baykal ve Sav'ın da CHP'ye destek vermesi ve elini taşın altına sokması gerektiğini vurgulayan Değer, partideki herkesin bu bilince sahip olduğunu ifade etti.

    CHP İl Başkanı Halil Kartal da il teşkilatı olarak Kılıçdaroğlu'na kayıtsız, şartsız destek vereceklerini söyledi.

    Konuşmaların ardından, parti yöneticileri ile basına kapalı toplantı yapan Değer'in, 29 Kasımda yaşamını yitiren eski CHP İl Başkanı Reşit Dede'nin ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Ağrı'ya geçeceği öğrenildi.

    (STK-LEV-VİL)




    Değer: Kılıçdaroğlu kadrosunu kurmalı Yorumları