Milas'ta suç örgütüne baskın: 7 tutuklama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-03-2010 (12:08)   Son Mesaj: 12-03-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    12-03-2010

    Milas'ta suç örgütüne baskın: 7 tutuklama

    Milas'ta suç örgütüne baskın: 7 tutuklama


    Muğla'nın Milas ilçesinde, suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 7'si tutuklandı.

    Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 10 ay yürütülen çalışma sonucunda düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan, suç örgütünün elebaşı olduğu öne sürülen Z.K. ve kardeşi N.K ile S.K, S.Y, Z.M, M.B, T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    Suç örgütünün Milas'ta eğlence sektöründe daha etkin olabilmek amacıyla rakip olarak gördükleri bazı kişilere ait ev, iş yeri ve araçları kurşunlayıp, kundakladıkları, bazı kişileri ise kaçırarak darbettikleri iddia edildi.

    Zanlıların, zarar verdikleri kişileri şikayetçi olmamaları konusunda da tehdit ederek gözdağı verdikleri ve ilçede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginlik yarattıkları, iş yerlerine de hırsızlık yapmak suretiyle alkollü içecek temin ettikleri ileri sürüldü. Bu iş yerlerinde 18 yaşından küçük 3 kız çocuğu ile 4 ayrı suçtan aranan bir kadının çalıştığı da öne sürüldü.




    Milas'ta suç örgütüne baskın: 7 tutuklama Yorumları