Ev arkadaşını balta ile öldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-03-2010 (06:08)   Son Mesaj: 12-03-2010 (06:08)    Cevap: 0    Gösterim: 629  

    12-03-2010

    Ev arkadaşını balta ile öldürdü

    Ev arkadaşını balta ile öldürdü


    Küçükçekmece'de, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen şahıs, ev arkadaşını, baltayla boynunu keserek öldürdü. Zanlı cinayet gerekçesini, "Beni ölümle tehdit ettiği için öldürdüm" şeklinde açıkladı.

    Olay, saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Goncagül Sokak'ta bulunan bir binanın bodrum katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan M.E (34) olayın meydana geldiği adreste yaşamaya başladı.
    Bir süre sonra Taşkın Sarıaltun ile tanıştı. Sarıaltun'un tehditle arkadaşı M.E'nin evine yerleştiği bunun üzerine aralarının bozulduğu iddia edildi.

    Dün gece M.E, polisi arayarak arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, suç aletini ele geçirip Er'i gözaltına aldı. Karakola götürülen zanlı, cinayeti, arkadaşının kendisini ölümle tehdit etmesinden dolayı işlediğini söyledi. Sarıaltun'un cesedi Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu Morgu'na kaldırıldı.

    Ailesinin, zanlı M.E'i yetimhaneden alarak evlatlık edindiği, M.E'nin 4 yıl önce bu durumu öğrendiği ve evden ayrıldığı ortaya çıktı. 2 çocuk babası olduğu ve eşinden ayrıldığı öğrenilen M.E'nin, 3 yıl önce de uyuşturucu madde kullanmaya başladığı iddia edildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.




    Ev arkadaşını balta ile öldürdü Yorumları