Silahla havaya ateş ederken kendini öldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (22:54)   Son Mesaj: 12-02-2010 (22:54)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    12-02-2010

    Silahla havaya ateş ederken kendini öldürdü

    Silahla havaya ateş ederken kendini öldürdü


    Düzce'nin Ağa Mahallesi Mera mevkiinde saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgilere göre, Düzce Ağa Mahallesinde ikamet eden Betül Ece Çakar (30) Ağa Mahallesinin Merasına gitti. Önceden Meraya gitmiş olan C.İ. isimli şahısla sohbet eden Betül Ece Çakar, nereden temin ettiği bilinmeyen silahı çıkararak havaya 3 el ateş etti. Daha sonra yanında bulunan C.İ'ye, "Sen de atmak ister misin?"diye sordu. C.İ. atmak istemediğine söyledikten sonra yanından 5 metre ayrıldığını, ardından 2 el daha silah sesi duyduğunu geri döndüğünde ise Betül Ece Çakar'ı yerde yattığını gördüğünü söyledi.
    C.İ. daha sonra panikleyerek 112 acil servisi aradı. 112 Acil servis telefonunun uzun çalması ve telefonun açılmaması üzerine Yanında bulunan 81 AY 197 plakalı otosuyla olay yerinden ambulansların bulunduğu Düzce Atatürk Devlet Hastanesi giderek ambulansı alıp olay yerine geldi. Tabancayla kendini kafasından ağır yaralayan Betül Ece Çakar, 112 Acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü. Acil Müdahaleye alınan Betül Ece Çakar yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Emniyet ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemeler ve soruşturma sonrası Betül Ece Çakar'ın evde namaz kılıp çıktığını ve ardından bu olayın gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı. Olay yerinde bulanan C.İ. ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı.

    Betül Ece Çakar'ın ablasının da 10 sene önce kendini astığı öğrenildi. Polis ilk etapta olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Betül Ece Çakar'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.




    Silahla havaya ateş ederken kendini öldürdü Yorumları